opel astra ile iki kişi düz yolda sadece yandan rüzgar yiyerek 210km gördüm klima kapalı halde.bana kalırsa aracın rahatça kaldırabileceği değerlerden bahsediliyor.vw golf ise 218de hız kesiyor.ben de tam olarak anlayabilmiş değilim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nolmuş 185i görmüşse bende 195i gördüm düz yol ve 3 kişi vardı araçta hiç zorlanmadan 195 e kadar çıktı 500dd daha vardı kırmızıya birazdaha bassam 200 e dayanırdı eminim dalga geçmenin manasınıda anlamış değilim içeride ufak bi titreşim oluşmuo o hızda gittiğini hissetmiyorsun bile sadece rüzgar sesi var ayrıca 150 üzerinde tutamadığın corsa kaç model 195te bile araç stabil ve yola hakim anlamıorum nedir bu corsalara düşmanlığınız çekemiomusunuz napıosunuz kardeşim yameftun ne yaptın sen 1.2 corsa ile 185 torpido felan açılır titreşimden o hızda ben eski corsa ile 150 üzerinin de direksiyonu tutamıyordum
bence motoru kasmadan ulaştıgı hızdır diye düşünüyorum. Hani deviri köklemeden,normal kullanımda
Motor açmaktan bahsediyorsunuz sanırım. Ben bu olaya inanmıyorum. Öyle olsa üreticiler motoru açıp bize verirlerdi değil mi? Kaldı ki yeni araçlarda ilk 5000 km boyunca devir yapmayın rodaj tamamlanana kadar diyorlar. Sizin söylediğinizle çelişmiyor mu?
Doğrudur.o bence düz yoldaki hız... çünkü bende bundan önce Bora vardıu 192 diyordu kitapta ve aynen düz yolda 193 yapmazdı... buda aynı.. yokuş inişlerini sayma yani
max. tork devrindeki hızı olabilirmi? yada ölcüm yaparken kullandıkları aletlerdendir...km saatindeki hızla baz alınan gercek hızı farklı olabilir. mesela km saatinde 180 yazıyodur ama arac gercekte 170 yapıyodur misal..