Omega 2.5 V6

............................................

Son düzenleme:
2.2 de olabilirde yakıtından korkuyorum valla.vectram gibi yakmaz kesin daha fazla yakar.2.5 te zaten hiç gözüm yok ama 2.2 dende şüphelerim var tabi.vergisi biraz daha yüksek olacak ama omegaya binmekte bir ayrıcalık yani

2.0 bu kasaya baya ağır kalır sanırım. bu yüzden yakıtı 2.0 vectrayı yine geçer

valla 23bin ytlyi sonuna kadar hakedio o gördüğünüz motor tam bir şaheser opelin dualram adını verdiği çift emme manifoldunu kullanan yüksek performanslı bi motor omega gibi e segmentinde bi aracında 20bin ytlden aşağıda olmasını bekleyemezsiniz mantıklı konuşalım lütfen

V6 kesinlikle kötü motor değildir.İyi bakılmış sorunsuz bir V6 ile 350.000km yapmak çok normal bir durum. Herhangi bir aksamında problem olmadığı sürece uzun ömürlü motorlar.

Ben yıllardır bu araçlardan almak için uğraştım iki kere pazarlık aşamasında vazgeçirdi arkadaşlar.. Tecrübeme dayanarak 2.2 sini ala derim 4 silindir vede seni üzmez.. 2.5 ler 6 silindir vede onlarda bi problem var kimse çözemiyor hararet yapıyor ve motor yaptırman gerekiyor arkadaşlarım hep bu sebepten sattılar araçlarını....

:kop: :kop: :kop: :kop: koptum ya ağzımla gülmüyorum şu anda.

arkadaşlar çok sevdiğim hatta bayıldığım bir araç omega ama güvenemiyorum ya 2.ellerine

..........................

Son düzenleme:
2.5 lerde ne proble olucak ve nasıl çözemezler en sorunsuz motorlarıdır 2.5ler ona gülüo arkadaş bende katılıyorum ayrıca birkaçtane sorunlu araç çıkıo tümünü sorunlu yapıosunuz anlamış değilim

Geri