simdik focusa binmesek diyecemki focusa bak sanki mercedes, arkadas o arabadan kurtuldugum gune sukur ediyorum... araba motordan ibaret degildir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlış anlamışsın. videoda aradaki motor gücüne rağmen focusun yol tutuşuyla farkı kapattığından bahsedilyor ama..bazıları focus un yol tutusu daha ıyı felan dıyordu buyursun ızlesın ıste vıdeoyu , astram var dıye demıyorum astrayı satsam genede savunurum astranın yol tututsunu
kadın aşmış kendini yaw hem konuşyor hem yılan gibi virajlarda deli gibi araba süryor.. elini kolunu kaldıryorkadın manyak ama haa dimi
kadın aşmış kendini yaw hem konuşyor hem yılan gibi virajlarda deli gibi araba süryor.. elini kolunu kaldıryor
biz trafikte koltuğu en öne dayamış göbeğini direksiyona yaslamış, , sağ şeritte 50 ile giden kadınlara alışmışız
Herkezin dikkatini sese cekmek isterim....
adam astra icinde konusurken iyi dinleyin ve altdan sarin forda getirin dinleyin....bu yeter benim icin astra secmeye