Inşallah.Fan aciyor devirdaim var problem.yok.ozaman bosuna para harcamak dogru olmaz benimki duzeldi sizinkide duzelecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inşallah.Fan aciyor devirdaim var problem.yok.ozaman bosuna para harcamak dogru olmaz benimki duzeldi sizinkide duzelecektir
İyi Günler Arkadaşlar Kolay Gelsin,
Bendede opel astra 1.4 t sport var mustafa arkadaşımızdaki sorunların hepsi bendede oluştu.Öncelikle Isı müşühürü termostat flanşör ve devirdaim değiştirildi.Ancak usta kötü antfriz koymuşsun arabaya bu da her yeri kireç bağlamış dedi hatta gözümlede gördüm devirdaim içler açısı idi.Antifriz su ve ilaç koydular kireçi çözsün diye.Ancak dun arabayı aldım gelirken rampada özellikle 100km/hız gecince hareret 95 ve 100 arasında sonra gaza basınca 120 130 140 olunca hareret 90a geri düşüyor inanılmaz birşey..Usta boruların içindeki kireçler hava yaptırıyor diyor suyu değiştirince geçecek hepsi diyor ne yapacagımı bilmiyorum memlekete uzun yola cıkmam lazım cocuk var kara kara düşünüyorum yolda kalırmıyım diye.
Erdem bey gerekirse birkaç gün erteleyin uzun yol olayını, çünkü yolda klima vs kullanırsanız hararet ister istemez artabilir. Ayrıca şu an su eksiltme varmı ?
Hocam cidden anlamadım her hangi bir yerınde kopma izi de yok contada.Ama kapagın orjınaline baktım internet bu conta var onlarda.Birde gaza basınca sürekli arabanın ön tarafından su sesi geliyor hasip bey.Kapağın contasımı hocam ? Eğer öyleyse kapağıda değiştirmeniz gerekiyor...
Motul antifiriz ve modül mocool karıştırıp koyun araca içinde ne pas nede kireç kalır 7 8 ay sonra bir kere daha değişin ve sonrasında düzelir bunları yapmazdan önce mutlak kalorifer petegini ya değiştirin yada temizletin verim almak için petek su sesi yapar
Vitesin ön tarafından gelen su sesinin sebebi kalorifer peteğinin içersinde ki kanalların malesef dağılması sebebiyledir. Su peteğin içersindeki kanallardan geçerek değilde komple peteğin içersine doluyor... Sistemde hava olduğu için malesef su sesini duyuyorsunuz... Çözümü kalorifer peteğiniz değişecek...