Opel Astra Sedan'cıların SAYFASI

Benzinli mi dizel mi kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
:) Bilmem olsun mu? :D Sedancıların sayfası ya.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim 2008 model 1.6 benzinli enjoy spor paket ben bu arabayı 3 hafta öne aldım vergisi bana dahil olmaküzere toplam 29 bin peşin para verdim araba siyah renk 15000km de ve 1 ay önce 14000 bakıma girmiş eskişehir alpatayı aradıgımda araç çok temiz hiç bir sorunu yok dedi bizde aldık gerçekten arabada 1 tane çizik dahi yok içinde sıfır kokusu dahi duruyordu. Aldıktan bir hafta sonra tüp taktırdım brc marka 32 lk taktım nasıl olsa bagajım büyük dedim 48tl lik lpg aldım 300 km ortalama yol gittim sizce nasıl ??
Arabada canımı sıkan şey çok hantal gerçekten 2. Vitesle kalkmaya çalıştımmı ya gazı köklüyeceksin yada istop ediyor bu benim arabamın sorunumu yoksa benzinliler hepsi böylemi arabanın çekişi hariç herşeyini beyeniyorum....

arkadaşlar sesime KULAK VERİN!!!!!!

Benim araçta da kalkış ve çekiş sorunu vardı. Senelik izin dolayısı ile Memleketim olan Malatya da bulunuyordum. MALATYA OPEL KAVUKLAR'a gidip sorunu anlattım. Araca STF denen TORK YÜKSELTİCİ bir program yüklediler. Araç % 100 farketti. Bu programdan önce sıfır aldığım araçtan soğumuştum. İnanın satmayı düşünüyordum. Ama şimdi çok süper oldu. Yetkili servislerde bu işlemi yaptırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Teşekkürler verdiğiniz bilgiden dolayı.

Artık araba bağırmıyormu kalkışlarda?

Son düzenleme:
Artık araba bağırmıyormu kalkışlarda?

Bağırma falan yok. Emin ol Ok gibi kalkıyor. Ben bile hayret ettim. Bir program yazılımı ile nasıl bu kadar farketti. Hem de 100 Km.'de ortalam yakıtta 1 lt. kadar düştü. Yanlız arkadaşlar Benim araç 1,6 Benzinli.

Çok iyide belki benzinliyle dizel arasında fark vardır bilmiyorum.

Tamam teşekkürler..

Geri