Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar bende burdayım müsadenizle, şunu sormak istiyorum benim 2001 model otm.editionum var kalkış hantal birde frenler çok sert pedala sert basmak gerekiyor sizlerde de böylemidir.Bazı araçların çok hassas parmak ucuyla dokunmak yetiyor.
Garantisi doldu mu? Dolmadıysa ücretsiz yapılıyormuş.Ama ben yaptırmıcam gerek yok benimkine.Çok sorunum yok yani bütün modellerde olmuyormuş o sorun belli tür modellerin yazılımı yenilenmesi gerekiyormuş...
yazılım demişken cim modülü yazılımıda var sorunu olan arkadaşlar serviste güncellesin.cim modülü genelde konsol elekronik devrelerin birbiri ile uyumu hakkında benim araçta gece seyrinde farlar açıkken cruise control bazen devreye girmiyordu ve bazen direksiyondan yol pc kumanda edilmiyordu.yazılım güncellenince düzeldi
yazılım demişken cim modülü yazılımıda var sorunu olan arkadaşlar serviste güncellesin.cim modülü genelde konsol elekronik devrelerin birbiri ile uyumu hakkında benim araçta gece seyrinde farlar açıkken cruise control bazen devreye girmiyordu ve bazen direksiyondan yol pc kumanda edilmiyordu.yazılım güncellenince düzeldi