Opel C'mon larda otomatik cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HERMES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konfor paketlerinde olabilir belki.. ya da başka bir pakette..
araştırmak lazım

C'mon = Corsa.. Corsa'ların hiç bir donanımında arka camlar otomatik değil. Hatta bildiğim kadarıyla aynı şekilde deri direksiyon da hiç bir modelde yok.

cosmoda olabilir

-VW polo Goal bakmıstım bi ara onda da arka camlar otomatik değildi zira goal modeli full ve spor modeliydi.
-2004-2005 kasa cliolarda da 4cam otomatik görmedim hiç..en fullerıinede baktım privilage modeli sanırım onlarda da yoktu 4 cam otomatik.

Aslında olmazsa olmaz bir özellik ama koymuyolar işte...

Deri Direksiyon Cosmo'da varmış, haklısınız (tabii Sport, GSi ve OPC'de de mevcut)

5 kapılı tüm modellerde arka kapılarda camlar otomatik değil. Gene aynı şekilde yol bilgisayarı da Cosmo'da dahi yok, P5 Teknik Paket diye bir opsiyon paketiyle alınabiliyor.

Konfor Paketi: Direksiyon kumandalı CD30 Radyo/CD/MP3 çalar + Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu + yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi

Spor Paket: Hafif alaşımlı alüminyum jantlar + Ön sis farları

Teknik Paket: Park sensörü + Yol Bilgisayarı + Cruise Kontrol

Görüş Paketi: Yağmur Sensörü + Işığa duyarlı dikiz aynası + Otomatik yanan farlar

ESP Paketi: ESP ve yokuşta kalkış desteği

benim konfor paketli ama pek konforlu değil.en azından arkaya oturan yolcular için :)

enjoy corsalarda deri direksiyon var nasıl olmazc kasalarda bile enjoylarda standarttı d kasadamı standart olmasın ayrıca skoda fabialarda en düşük modelde ön camlar bile standart değil bırakında arka camlar otomatik olmayı versin zaten çok isteyen serviste taktırabiliyor 660ytl

skoda ile opel i mi karşılaştırdın :) yapma :)

manuel cam lardan dolayı biraz hayal kırıklığına uğradım gerçi ama neyse bakalım..

Geri