Opel C'mon larda otomatik cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HERMES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
7-siyah renk çok dezavantajlı hertürlü kir ve çiziği belli eder bakımı zordur.

corsayla ne alakası var?

bende enjoy otomatik var 32000ytl verdim ve araçdan çok memnunum,
5 aydır kullanıyorum arka camlar otomatik olmayı versin çok önemli değil
sürüş keyifli içi geniş ve kasayı seviyorum,

sınıfının en çok yakan aracı corsa demişsiniz ama birde polo nun verilerine bakın derim vw bayisine gittiğimizde polo yuda incelemiştik katalogta 1.4 otomatik in ş.içi tüketimi 9 litre yazıyodu

Salim, resmi sitede Enjoy'da deri direksiyon yok diyor.. Ben de Astra'mı alırken bu yönde bilgi almıştım bayiden..

Emin misin "Enjoy'da deri direksiyon var" derken?????

c kasa corsalarda deri direksiyon standarttı ama d lerde sadece cosmo ve sport larda var ayrıca corsa sınıfının en az yakanı ve en az egzoz emisyonu salgılayanı

herkese merhaba.geçen hafta corsa d njoy spor paket easytronic satın aldım..
arkadaşların dediği gibi arka camlar manuel ve deri direksiyon yok.yol bilgisayarı da yok.
ben extra bir ücret ödeyerek cruise control kolunu taktırdım.
daha önce palio speedgear kullanmıştım.ne yazıkki corsada ki otomatik şanzman fiat ın yaptığı kadar başarılı değil.vites geçişleri oldukça hissediliyor.
araç siyah ve henüz teslim almadım.bakımı zor olacak eminim:)
yanlız bi arkadaş aynı aracı 32 bin ytl ye aldığını yazmış.fiyat çok yüksek geldi.çünkü ben 28 bin ytl ödedim.
herkese kazasız sürüşler.

herkese merhaba.geçen hafta corsa d njoy spor paket easytronic satın aldım..
arkadaşların dediği gibi arka camlar manuel ve deri direksiyon yok.yol bilgisayarı da yok.
ben extra bir ücret ödeyerek cruise control kolunu taktırdım.
daha önce palio speedgear kullanmıştım.ne yazıkki corsada ki otomatik şanzman fiat ın yaptığı kadar başarılı değil.vites geçişleri oldukça hissediliyor.
araç siyah ve henüz teslim almadım.bakımı zor olacak eminim:)
yanlız bi arkadaş aynı aracı 32 bin ytl ye aldığını yazmış.fiyat çok yüksek geldi.çünkü ben 28 bin ytl ödedim.
herkese kazasız sürüşler.

neredeyse bedavaya almışsınız 28bin çok ii fiyat kaç motor araç?

1.2. 80 hp olan motor

Geri