Opel C'mon larda otomatik cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HERMES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim aklımdan geçen,
cosmo,
4 kapı(yada 2 kapı tam karar vermedim),
otomatik,
teknik paket,
spor paket.

İstanbul trafiğinde manuel bana pek genç işi geliyor. :)

Ofisten sonra bir de vitesle uğraşamam :)

Opelin bu huyunu sevmiyorum o kadar para veriyorsun donanım için birde paket paket para ver :(

tüm markalarda var bunlar :) kimisinde böyle paket paket alırsın puzzle gibi araba oluşturursun kendine özel, kimisinde de standartı seni oldukça tatmin eder ama markanın kendisi pahalıdır :)

bu işler böyle ne yazık ki :)

Arkadslar Opelin Amerikan Modellerine Bakin C Mon Larin Corsa C D Nin N Camlar Bile Otomatik Deil Bn Hayret Etmistim Katalogda Gorup Sordum Hatta Servisine Ole Uretiliyormus

deri direksiyon cosmo ile geliyor benim düşündüğüm araç da cosmo zaten..

küçük sınıf arabalar aşırı pahalı yaw eskiden daha ucuzlardı :confused::confused::confused:

bence corsaya o paralar verilmez...

öncelikle deri direksiyon enjoy modelinde var.aracın göğüs kısmı klima ve cd çalar-radyo kısmı çok şık.direksiyondan kumandalı.kapı açma kolları ve vites topuzu krom görünümlü güzel görünüyo.kül tablası mobilize yer değiştiriyo ve normalde olması gereken küllük yerinde bardaklık var.
dezavantajlarına gelince;
1-fiyatı gereğinden fazla yüksek
2-arka tekerlerde abs olmasına rağmen disc fren yok.
3-ön camın sağ ve solundaki direkler çok kalın üstelik alt kısmına konan üçgen camlarında hiçbir faydası yok bazı virajlarda araç kendi kendine kör nokta oluşturuyo ve görüşte sıkıntı yaratıyor.
4-en önemli sıkıntılarından birisi araç otomatik vite ancak sport modu yok bu yüzden serilik istendiğinde aradığınız kıvraklığı vermiyor.
5-o kıvraklığı sağlayabiilmek içinde gaza gereğinden fazla yüklenmek gerekiyo buda aracın fazla yakmasına neden oluyoki,,,
6-araç zaten segmentine göre en çok yakan araç konumunda.
7-siyah renk çok dezavantajlı hertürlü kir ve çiziği belli eder bakımı zordur.
8-bagaj çok küçük
9-maalesef arka camlar manuel.
10-emniyet kemerini yerine sokmadan uyarı sesini kesemiyosun:D

karar sizin.:)

Geri