Opel Corsa D - 1.2 Essantia

siyah silikonu öyle boca ederek değilde. noktalar halinde uçlardan ortadan destekleyerek ve 3m çift taraflı bant ile yapıştırırsanız hem sökmesi kolay olur. hemde plakalık denilen iğrenç şeyden kurtulunmuş olur...

siyah silikonu öyle boca ederek değilde. noktalar halinde uçlardan ortadan destekleyerek ve 3m çift taraflı bant ile yapıştırırsanız hem sökmesi kolay olur. hemde plakalık denilen iğrenç şeyden kurtulunmuş olur...

Bende plakalıklara hep iğrenç derdim ta ki AEM yazılı plakalıkları görene kadar :rakir:

Valla kardeş opc logosu ve opc line logosu internette hiç bi yerde yok yetkili servisinden özel parça numarasına gore getirtmen lazım ki ben o şekilde getirttim 3 günde geldi servise fiyatı 70 lira kardeşim evet küçücük bisey ama millet arabamı opc sansın istiyorsan bence değer bazen beni gerçek opc sanıp porsche panamera filan iyice kıçıma giriyor trafikte abartısız yazıyorum bak :D onun haricinde opc sinyal çerçevesi bende istiyorum ama oda ne yazık ki internette yok sanırım onuda özel sipariş üzerine getirtecegiz servisinden ama benim aklımda var sinyal çerçevesi bugün yarın alıp resmini çekebilirim ;)

Her iki ürün içinde özel sipariş vermeye gerek yok. opelgm.com sitesi aynı gün kargo ile sinyal çerçevelerinin tanesini 54 liraya opcline logosunuda 35 liraya adresine gönderiyor...Siteden inceleyebilirsin.Ben bugün sipariş edicektim aslında sabah stok durumu sordum ancak çok acil bir ödeme çıktı hesaplarda olmayan o nedenle alamadım.

Evet şimdi baktım varmış sinyal çerçevesi ama tanesi 55 TL be hocam :D iki tanesi 110 TL :( Bence minnacık birşey için fazla para , bu arada OPC Line logosunu al Line kısmını elinle bastırarak kır al sana düz OPC :D Bende o şekilde duruyor işte millet hep gerçek OPC sanıp bana kafa tutuyor yolda

Linesini söküp atmıştım ben

Evet şimdi baktım varmış sinyal çerçevesi ama tanesi 55 TL be hocam :D iki tanesi 110 TL :( Bence minnacık birşey için fazla para , bu arada OPC Line logosunu al Line kısmını elinle bastırarak kır al sana düz OPC :D Bende o şekilde duruyor işte millet hep gerçek OPC sanıp bana kafa tutuyor yolda

Linesini söküp atmıştım ben

Normalde bugün alıp bir tane bagaja koyacaktım ama maalesef bu alımlarımı ertelemek zorunda kaldım şimdi diyorum lineları sökmeden iki tane alıp kapılara mı taksam :) yoksa bagajda bir tane mi olsun? çünkü bagaja nürburgring logosuda geecek :)

Normalde bugün alıp bir tane bagaja koyacaktım ama maalesef bu alımlarımı ertelemek zorunda kaldım şimdi diyorum lineları sökmeden iki tane alıp kapılara mı taksam :) yoksa bagajda bir tane mi olsun? çünkü bagaja nürburgring logosuda geecek :)

nurburging edition arka kapı ile on kapı arasındaki siyah plastik yere yapıştirili orjinalinde bence sende öyle yap opc lineyi yanlara yapıştırma bence onun yerine jdm , sparco K&N stickerlari yapışır daha tatlı duracaktır

logoyu nerden temin ediceksiniz? birde nasıl birşey acaba _?

logoyu nerden temin ediceksiniz? birde nasıl birşey acaba _?

Logo dediğim sticker aslında arkadaş ayarlamıştı ama kuzenimin yapıştırma faciasından sonra bir kez daha sipariş ettim. Önümüzdeki hafta gelir heralde. hazırlayan arkadaşın nişanı var :) Bunun aynısını yaptıracağım.

Uğur benim ön ve arka kapı arasında siyah plastik yok oralarda beyaz

Logo dediğim sticker aslında arkadaş ayarlamıştı ama kuzenimin yapıştırma faciasından sonra bir kez daha sipariş ettim. Önümüzdeki hafta gelir heralde. hazırlayan arkadaşın nişanı var :) Bunun aynısını yaptıracağım.

Uğur benim ön ve arka kapı arasında siyah plastik yok oralarda beyaz

işte bunun en küçüğünü bastır 10x10 boyutunda yeterli o dediğim kısma yapıştır çünkü orjinal nürbürgring editionlardada bu şelkilde ;)

Al sana gerçek bir OPC Nürburgring Edition

1080p kalitesinde izle harika detaylar var araçta

http://www.youtube.com/watch?v=SAXdPH-tcV0

Geri