Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Abi yazı karakteri güzelde...Hem yazı karakteri farklı hem filigran yok hem soğuk damga yok fazla dikkat çekmesin orjinalleri ayırma bagajdan bence :)

yok yok varda görünmemiş

TC de yazıyır filigranıda var

bir tek damgası yok sanırım :) neyse artık tyakalım bakarız

ne ile sabitlesek daha iyi olur çift taraflı banyt mı iyi yoksa siyah silikon mu ?:rakir::rakir::rakir:

Benimkinin aynısından göndermişler sanada sanırım aynı elemandan aldın sende :D

Ama sanki sende filigran yok gibi bende filigran ve TC logosu var tek soğuk damgası eksik satıcının dediğine görede artık ona bakmıyormuş polisler filigran olsa yetermiş

Dipnot : Az önce yine çarşıya giderken baktım ilerde dubalar var çevirme yapılıyor anında sahil yoluna vurdum çevirmeye girmeden :D her zaman ceza yiyeceğime 5 lira fazla benzin yakarım daha iyi

Alemsin Kardeşim :)

hayırlısı sanırım aynı eleman ... konustum günde 300 500 sipariş yapıyorlarmış maşallah

Alemsin Kardeşim :)

hayırlısı sanırım aynı eleman ... konustum günde 300 500 sipariş yapıyorlarmış maşallah

Abi normalde ben real hipermarket hırdavat reyonundan bir bant aldım. 3M MARKA 20CM UZUNLUĞUNDA HER PARÇA 2,5 KG KALDIRIYORMUŞ...
BEN APP YAPTIRMAYIP ORJİNAL PLAKALARI TAKMAYI PLANLIYORDUM SONRADAN VAZGEÇTİM APP ALINCADA BU BANTI KULLANARAK TAKACAĞIM..YARIN ÖBÜR GÜN ÇEVİRMEDE FALAN SÖKMEK GEREKIR SIKINTI OLMASIN :) ÇİFT TARAFLI BANTA BİRAZ ABANIR SÖKERİZ HERALDE :)

BU ARADA RESİMDE GÖRDÜM SENDE BENİMKİ BEŞİKTAŞLISIN :)

Hacı bant işini bilmem ama ben servisinde siyah slikon ile yapıştırttım APP leri :D

Bence sende o şekilde yap

Bu arada unutmadan orjinal plakaları bagajında taşı her zaman benim sürekli bagajda durur orjinaller ne olur ne olmaz diye

Hacı bant işini bilmem ama ben servisinde siyah slikon ile yapıştırttım APP leri :D

Bence sende o şekilde yap

Bu arada unutmadan orjinal plakaları bagajında taşı her zaman benim sürekli bagajda durur orjinaller ne olur ne olmaz diye

bende o niyetliyim uğur ... inş hafta sonu yapcaz :)))

ilker kardeşim bant işi sonradan sorun olur diye hiç düşünmüyorum malum bant olayı zorla sökmesi dert:-):-):-)aynen

beşiktAŞK

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende o niyetliyim uğur ... inş hafta sonu yapcaz :)))

ilker kardeşim bant işi sonradan sorun olur diye hiç düşünmüyorum malum bant olayı zorla sökmesi dert:-):-):-)aynen

beşiktAŞK

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Silikonu sökmek daha zor değil mi? Siyah silikon dediğiniz şey nasıl oluyor bu body kit takarken kullanılandan bahsetmiyor musunuz?

Silikonu sökmek daha zor değil mi? Siyah silikon dediğiniz şey nasıl oluyor bu body kit takarken kullanılandan bahsetmiyor musunuz?

benim jettada arka plakam siyah silikonla yapıstırıldı.ancak app degil orjinallerim sadece kenarları silindi.. ve ben o plakanın oradan istenince sökülebilecegine imkan dahi vermiyorum.

acıkcası işin acıkcası sahte bir plakayı araca böylesine güçlü yapıstırıcılarla monte etmek cok sacma olur..

hatta ve hatta polis olsam birde arac sürücüsüne bune dedigimde abi orjinaller bagajda diyip cıkarırsa baya sinirlenir sen benimle dalgamı geciyosun derim.

İnce tabaka halinde sıkarsan hem sökmesi kolay olur hemde o senin dediğin çift taraflı banttan daha kuvvetli tutar plakayı , bant ile plakasını takan bir kaç tanıdık biliyorum araç hareket halindeyken plakanın ses yapmasından şikayetçiler geriye 2 seçenek kalıyor ya slikon yada vidalama ki vidalama kesinlikle tercih edilmemeli yazık günah güzelim corsamı deldirmeye hiç gerek yok

benim jettada arka plakam siyah silikonla yapıstırıldı.ancak app degil orjinallerim sadece kenarları silindi.. ve ben o plakanın oradan istenince sökülebilecegine imkan dahi vermiyorum.

acıkcası işin acıkcası sahte bir plakayı araca böylesine güçlü yapıstırıcılarla monte etmek cok sacma olur..

hatta ve hatta polis olsam birde arac sürücüsüne bune dedigimde abi orjinaller bagajda diyip cıkarırsa baya sinirlenir sen benimle dalgamı geciyosun derim.

Hocam sen eğer taka taka bir tek plakaya takarsan diyecek birşeyim yok eyvallah

Etrafta boğum boğum bağıran egzozlar , voannnn diye ses çıkaran hava filtresi gökdelen uzunluğundaki honda civicler bmw e36 kasalar , müziği dinlemekten çok bir kızlara hava atma aracı olarak kullanıp aracına özellikle bagajına full ses tesisatı döşetenlere KAFAYI TAKMAYIP benim gibi sessiz edasız kendi halinde neymiş bir APP plaka taktırmış ötmeyen bir egzoz nikelajı taktırmış diye BANA takarsan eyvallah abim , ben cezamıda öder ama yine takarım o APP plakamı lakin sen gece yatağına girdiğinde o çocuğunu uykudan zıplatacak kadar bağıran egzozlu araçlara ne yapacaksın onu düşün derim nasıl olsa herşey sadece 1 APP plakadan 1 cam filmden ibaret ya :cool:

Bu arada slikonla yapıştırılmış plaka sökülür imkansız değil nasıl sökülür ? İnce bir misina iple plakanın arkasından iki elinizle tutup gerdiğiniz misinayı bir ileri bir geri yaparsınız ve yavaş yavaş çıkar plaka tabi slikon bendeki gibi çok ince bir tabaka şeklinde sürüldü ise

Orjinal plakarı bagajda taşımamızın sebebi ise senin gibi düşünceye sahip olan gerçek trafik polisleri içindir :)

Valla bende sıkıntı yok zaten plakalık takılı olduğundan vida delikleri mevcut....
Tiner alıp çerçeveyi silmeye çalıştım ama nasıl bir boyaysa yerinden kalkmıyor boya...APP Plakada mühürlüsü olmuş 130 lira onun yerine 2 adet OPC çamurluk sinyal çerçevesi ve opc line logo almak daha iyi gibi.. Plaka işi kafamı çok karıştırıyor valla :)
Silikon bencede sökmek daha zor. Polis çevirmede şak diye sök dese ne olacak? nerden bulacam misinayıda sökecem...valla adam filme takmıyor bir şeye takmıyor plakaya takabiliyor istanbulda. Normal şartlarda siyah çerçevenin silinmesi bile yasaya aykırıymış

Valla kardeş opc logosu ve opc line logosu internette hiç bi yerde yok yetkili servisinden özel parça numarasına gore getirtmen lazım ki ben o şekilde getirttim 3 günde geldi servise fiyatı 70 lira kardeşim evet küçücük bisey ama millet arabamı opc sansın istiyorsan bence değer bazen beni gerçek opc sanıp porsche panamera filan iyice kıçıma giriyor trafikte abartısız yazıyorum bak :D onun haricinde opc sinyal çerçevesi bende istiyorum ama oda ne yazık ki internette yok sanırım onuda özel sipariş üzerine getirtecegiz servisinden ama benim aklımda var sinyal çerçevesi bugün yarın alıp resmini çekebilirim ;)

Geri