Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Sırf arkalara çekmektense hiç çekmem daha iyi bir anlamı yokki... :)

O zaman gelsin APP :)

Valla inan ben senden daha çok isterim en ön cam hariç tüm camlara film çektirmeni ama benim başıma gelenleri sende biliyorsun açtığım konuyu okumuşsundur büyük ihtimalle adamın sinirleri baya bir harab oluyor filmden durdurulup eline ceza kağıdı ve o geçici izin belgesi yazan kağıt parçası verilince

O cezadan sonra zaten inat ettim eğer kaçma ihtimalim varsa girmiyorum çevirmeye çünkü aracın rengide mavi adamların durdurası yoksa hemen renkten durdurup sorgulatıyor seni kaç kez başıma geldi araçtan indirilip üzerimin ve aracımın arandığını sonrada yoluma devam ettiğim günleri bilirim ben hemde aynı polis ekibi 3 belki 4.cü kez durdurdu inadına o yüzden artık bende çevirme fobisi oluştu :rakir:

Kuzenimin aracındaki gibi camlara sahip olup 2.5 yıldır bir kez bile ceza yemeyip yoluna devam edincede insanın en açık tonda yaptırası geliyor vallaha :) İçerisi hiç görünmüyor arkalar 3 önler 2 galiba.

20130406_222052.jpg

Kuzeninin araç gri renk olunca o kadar göze batmıyor olabilir benim araç değişik ve göz alan bir mavi olunca polisin dikkatini anında çekiyor ondan pek çevirmeye girmek istemiyorum ama senin araçta dikkat çekecektir çünkü rengi beyaz ve camlarda sim siyah olursa hepten polisin gözüne batacaktır filmler bence sen dediğimi yap arka kapı camlarına ve bagaj camına en koyusundan çektir filmi

Kuzenimin aracındaki gibi camlara sahip olup 2.5 yıldır bir kez bile ceza yemeyip yoluna devam edincede insanın en açık tonda yaptırası geliyor vallaha :) İçerisi hiç görünmüyor arkalar 3 önler 2 galiba.

20130406_222052.jpg

ilker bey benimde jettamda tam 4 senedir film var hatt önce yaptırdıgım film eskidigi için 2 sene sonra tekrar film yaptırmıstım..polis cevirmelerindede hiç bir sorunla karsılasmadım.tırstıgım anlarda ön camları indiriyodum sadece.

ocak ayında aldıgım astrayıda daha bursa neskardan almadan 0 haliyle boya koruma ve bir kac uygulama dahilinde 2 numara amerikan filminide yaptırdım. filmler jettaya cektirdigim filmlere göre cok kaliteli.zaten 400 lira gibi bir fiyatı vardı garantili... yarın yine bi araba alcak olsam yine cektirirm..

bu birazda şans işi ancak benim araclar siyah renk. sizinkisi beyaz göze carpabilir.birde istanbuldasınız :) ama en acıgından filmin sorun cıkaracgını sanmıyorum..

Siyah araçta zaten o kadar göze çarpmıyor filmler Can bey aracın kendi rengi filmin kusurunu kapatıyor ondan pek dikkat etmiyor polisler ancak bizim durum biraz farklı benim araç mavi olduğu içinmi bilinmez ben filmden yedim cezayı üstelik çevirmeye girmeden tıpkı sizin yaptığınız gibi ön iki yan camları FULL aşağıya indirmiştim polis durdurdu o FULL aşağıya indirdiğim camları hafif kaldırmamı istedi kaldırınca aracı sağa çekip gelelim beyfendi dedi ve acı sonuç ...

Yani camları full aşağı indirmekte fayda etmiyor ne yazık ki insanın psikolojisini çok bozuyor filmden ceza yemek ben bu yüzden ön ve ön iki yan camlara film çektirmeyeceğim

Bu arada abimin arkadaşı ceza yedi filmden onunda sizin Jettadan var üstelik rengide aynı sizinkiyle siyah , ceza sonrası mahkemeye gitti mahkemesi daha hala sürüyormuş 3 gün önce gelmişlerdi bize misafir olarak o zaman sormuştum

Yani düşünün ne hallere geldi ülke , malesef tek derdimiz FİLM olmuş durumda

Halbuki ülkemizde o kadar başka çok dertler var ki hangi birinden başlasam ?

Bakalım bu durum çok kararsız kaldığım bir durum ama yaz gelmeden gözümü karartıp en açık tonda bir film attırcam galiba gece karanlığında bile şimdi filmli gibi duruyor aslında...ceza yersekte bir kere yiyeceğiz ve söktürceğiz.

geldi :)))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benimkinin aynısından göndermişler sanada sanırım aynı elemandan aldın sende :D

Ama sanki sende filigran yok gibi bende filigran ve TC logosu var tek soğuk damgası eksik satıcının dediğine görede artık ona bakmıyormuş polisler filigran olsa yetermiş

Dipnot : Az önce yine çarşıya giderken baktım ilerde dubalar var çevirme yapılıyor anında sahil yoluna vurdum çevirmeye girmeden :D her zaman ceza yiyeceğime 5 lira fazla benzin yakarım daha iyi

Geri