Opel Corsa D - 1.2 Essantia

sirketin web sitesini yazdim ama cok cig surdu baska bir sey yapicaz :)):-)

gunesliydi hava ondan oyle gorundu bence ayri bir hava katti seni de goturecem ayni yere 35 dk kaplatiriz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hahahaha bakalım artık abi...Konuşuruz bir ara

gıcırtılara bi ben takılmıyormuşum demekki..sizin arabalarınız modeli de yüksek :)

gıcırtılara bi ben takılmıyormuşum demekki..sizin arabalarınız modeli de yüksek :)
Koltuktan geliyor setlerden geçince geçen hafta uzun yola gittim bir çukura gerçekten sert girdim...ben amortiserlerden ses gelmeye başlar diye düşünürken sürücü koltuğu sırtından gelmeye başladı :sopa::sopa::confused::(

olsun okadarlık :) takılma bende en ufak bişey etakılıyrdum harbiden çok sinirim bozuluyodu önceden

olsun okadarlık :) takılma bende en ufak bişey etakılıyrdum harbiden çok sinirim bozuluyodu önceden

Şuan takmamaya çalışıyorum servise gittiğimde söyliycem baksınlar... :) zannediyorum sırtlık bağlantı kısımlarında zorlanma oldu o nedenle öyle bir yağlama 2 sıkma çözer sorunu heralde

Abi orjinal tesisat ama güzel olouyor aynalara çıtır bir titreme veriyoro hoşuma gidiyor :)
aynen yan aynaların titremesi ilk başlarda bnmde çok hoşuma gidiyodu ama alıştıma artık ses sistemsiz bi araca binince tuhaf geliyor :) daha çok kızların hoşuna gidiyor bu set işi ama ben abartı sevmiyorum öyle tatlı bi bas gelmesi daha hoş

Geri