Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Ters ? Biz bu şekilde konuşmuyoruz burada. İlker fiyatı söylememiş beni zor durumda bırakmak istememiş. Ayrıca ilan açmadan burada fiyat yazıp bilgi veremem. Benim için Hint kumaşı bu arada.

Siz anlamadiniz beni hala.
Ben sizin sattiginizi zaten sormuyorum.
Ogrenmek istesem burdan yazmam p.m atarim.
İlker beyin ne kadara temin ettigini soruyorum.
Sizle ilgili bisey yok yani anlicaginiz.
Eger sizden almadiysa.
Dedigim gibi herhangi bi tuning bayisiyse eger diyorum.

Siz anlamadiniz beni hala.
Ben sizin sattiginizi zaten sormuyorum.
Ogrenmek istesem burdan yazmam p.m atarim.
İlker beyin ne kadara temin ettigini soruyorum.
Sizle ilgili bisey yok yani anlicaginiz.
Eger sizden almadiysa.
Dedigim gibi herhangi bi tuning bayisiyse eger diyorum.

Tamam yanlış anlıyoruz birbirimizi,
Ben temin ettim İlker' e o da benimdi.

Ters ? Biz bu şekilde konuşmuyoruz burada. İlker fiyatı söylememiş beni zor durumda bırakmak istememiş. Ayrıca ilan açmadan burada fiyat yazıp bilgi veremem. Benim için Hint kumaşı bu arada.
Bencede hint kumaşı keza getirmek gerçekten zaman ve süre alıyor... orjinalliği bozmaması ayrı bir durum ayrıca bugüne kadar burada kimse kimseye atar gider sinirlenme gibi durumlarda bulunmadı

Benim beyaz keçi bu akşam en ciddi uzun yol sınavını vericek bakalım.. 840 km depo fulleyeceğim ve bakalım tüketim ne olacak.. ortalama 80-100 km hız aralığında seyir etmeyi düşünüyorum sakin sakin yavaş yavaş bagaj dolu arka koltukta araç buzdolabı ve ben ve eşim ile yolculuğumuza başlayacağız.

2 kisi full depo ve bagaj dolu bi sekilde bayrampasadan izmir konak tam 600 km gitmisti. Tekrar yakit aldigimda 43.5 lt almisti.
km de 35 a kurusa geliyor kullanim 120 nin altina hic dusmedi ve arac 1000 km yi yeni gecmisti.

2 kisi full depo ve bagaj dolu bi sekilde bayrampasadan izmir konak tam 600 km gitmisti. Tekrar yakit aldigimda 43.5 lt almisti.
km de 35 a kurusa geliyor kullanim 120 nin altina hic dusmedi ve arac 1000 km yi yeni gecmisti.

Siz baya yüklenmişsiniz...ben onu istanbul çanakkale yapmıştım bu sefer ağır ağır gidicem 80 km 2000 devir...

Siz baya yüklenmişsiniz...ben onu istanbul çanakkale yapmıştım bu sefer ağır ağır gidicem 80 km 2000 devir...

Is icin gitmistik sabah 9 da orda olmamiz gerekiyodu. Gecede mesai yapmistik yetiselim diye hizli gittik biraz. Simdilerde 30 krs civari yakiyo sehir ici. Ve uzun yolda 80 km hayal :) ins o sekilde gidebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba;
Dün akşam itibari ile 9 günlük tatilimi bitirdim ve İstanbul'a geri döndüm...
Bu süre zarfında aracımla 2000 km yol yaptım... Yolculuğumda ilk istikamet BURDUR üzerinden Antalya KAŞ tı....
B yolculuğumda genelde 80 - 110 km aralığında gerçekleştirdim ve benzin ibresi ışık yanana kadar 810KM yol yaptım... :) Buradaki ortalamam gerçekten istediğim ve beklediğim değerlerdi. BU süreçteki yakıt ortalamam 4,938 Litre 0,242 Kuruştu... Yolculuğun ilk 350 km si 80 olarak geri kalan kısmını 110 ortalama ile tamamladım. yaklaşık 70 km sı KAŞ içerisinde yapıldı.
İkinci güzergahım KAŞ merkezden aydın izmir üzerinden Altınoluk idi... Yine bu yolculuğumda yaklaşık 33 Litre kadar benzin harcadım. AYDIN - İZMİR otobanında min 140 max 170 olacak şekilde yol aldım. Bu yolculuğumda hızım son 60 km hariç 100 ün altına inmedi.5,3 Litre 0,263 Kuruş ile yolculuğumu tamamladım.
Üçüncü güzergahım ALTINOLUK - İstanbul arasında idi. Topçular iskelesini kullnarak geçiş sağladım. Bursa Otobanı 140 ortalama ile gerçekleştirdim. Genel ortalamam 90-110 civarında idi hız olarak. Bu yolculuğumda da 22,5 litre civarında yakıt tüketimi gerçekleştirdim. ortalama 5,000 Litre ortalama ve 0,240 Kuruş tüketim değerlerinen eriştim.Burada ortalamayı yükselten neden Topçular iskelesinde sıra bekleyip çok fazla dur kalk yapmam ve sonrasında gece olmasına rağmen malum e-5 trafiği :)
Bu yolculuğumun yaklaşık 1000 km sinde klima 2. kademe açıktı. bahaj yüklü ve 2 kişiydik.

Uzun yolda herhangi bir sıkıntı yada problem yaşatmadı. sağolsun devirli kullandığım içinde herhangi bir rampa yada sollamada beni zorda bırakmadı. Keçi gibi heryere girdi ve çıktı. bu nedenle artık benim gözümdeki lakabı dağ keçisi... Ve kapılara logoda yaptırcam :) Hız sabitleyici bu yolculuğumda çok ararım diye düşünmüştüm ancak sağ bacaktan yana sol bacak ciddi anlamda ağrı yaptı Kaş'a giderken nedenini anlayamadım. Bence aracımın en büyük eksikliği kol dayamaydı :)

Güzel bir tatil oldu... KAŞ ile ilgili detaylı yazımıda daha sonra paylaşacağım.

Geri