Abı elınııze emegınıze saglık cıdden boyle bır performans beklemıyordum 1.2 den Güzel ses hosuma gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu egzoz sesi redline gelmeden alınan ses alt devir üst devir sese var egzozun verdiği ses filtreyi bastırır...Hayirli olsun. Ayiptir sormasi almasi takmasi ne kadar tuttu acaba. Ve acaip yanki var video da. Bizm araclarn sesi alt devirlerde cok tok. Ustlerde cok yirtio kendini. Icerden rahatsz ediyomu kendini. Ben filtreden yavas yavas rahatsz olmaya basladm walla 120 den snra kafa acio saniorum 200 le gidiorum
Edit : Yankı bana öyle gelmiş telefondan dinleyince nedense pc den baktım gayet normalmiş
Bu egzoz sesi redline gelmeden alınan ses alt devir üst devir sese var egzozun verdiği ses filtreyi bastırır...
Ürünün fiyatı konusunda dark_crow alican daha iyi yardımcı olabilir keza ondada var bir tane satıcak...
montaj ise basit herhangi bir egzozcuda yada serviste 40-50 tl ye yaptırab ilirsiniz.
Fiyatı yokmu yani egsozun
Musait olduğumuz bi akşam buluşalımda ben egsoza siz filtreyi bi test edin
Satan benim fiyatı da bende.
Bu egzoz sesi redline gelmeden alınan ses alt devir üst devir sese var egzozun verdiği ses filtreyi bastırır...
Ürünün fiyatı konusunda dark_crow alican daha iyi yardımcı olabilir keza ondada var bir tane satıcak...
montaj ise basit herhangi bir egzozcuda yada serviste 40-50 tl ye yaptırab ilirsiniz.
Ben kim satiyo kaca satiyo diye sormadim zaten.
Egsozun kac liraya alindigini sordum , ( herhangi bi tuning bayisidir vs diye dusundum alindigi yeri ) bu kadar ters yapicaginiza soyleseniz ne kaybederdiniz. Hint kumasi sanki.. alana satana hayirli olsun.