Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Herkese selam bugün bayii parça siparişini geçti. Cumartesi sabahı tekrar telefonlaşacağız ve aracın hız sabitleyicisi için görüşmeye gideceğim. Servis ve yedek parçadan bir yetkili ile görüştüğümde abi genelde tesisatlar hazır zaten dedi. Bugüne kadar taktığımızda oldu beynin modifikasyona izin vermediğide oldu.. denemekten başka çaremiz yok dedi.. Parçaları takıp bilgisayara bağlayıp deneyecekler olmaz ise söküp aynen beni geri gönderecekler bende diz kontrol kullanmaya devam edeceğim. Eğer beyin kabul eder hız sabitleme takılırsa 220 tl ücret var eğer takılmaz ise herhangi bir ücret alınmayacak.

Abım sen cok heveslenme , izmirdeki opel servısınde bır usta ıle konustum BCM sı degısmıs bıkac araca taktık dıye hatırlıyorum fakat essentıalara kesınlıkle takılmıyor demıstı ;)
Makyajsız kasadan 1.2 Twinport Enjoy lara takıldıgı ıcın bızım arabalara da takılacak sanıyorlar fakat yok oyle bısey ;)

Bunu yapsa yapsa Alican abi yapar gerisi yalan ;)
Programsal bir engel var , bi enjoya uyarlasak bızım BCM yı , butun engel kalkar...

Abım sen cok heveslenme , izmirdeki opel servısınde bır usta ıle konustum BCM sı degısmıs bıkac araca taktık dıye hatırlıyorum fakat essentıalara kesınlıkle takılmıyor demıstı ;)
Makyajsız kasadan 1.2 Twinport Enjoy lara takıldıgı ıcın bızım arabalara da takılacak sanıyorlar fakat yok oyle bısey ;)

Bunu yapsa yapsa Alican abi yapar gerisi yalan ;)
Programsal bir engel var , bi enjoya uyarlasak bızım BCM yı , butun engel kalkar...

Valla zaten çokta bir heves kalmadı... 1 sene sonra yazılım çıksa buraya gelmesi 1 sene yapar 2 sene ben zaten 3. sene arabayı değiştiririm. :) şimdi egzoz hva filtresi ve sis farı yaparım. sonra kol dayama :) yılbaşından sonrada toparlanırsam multimedya yapar arabanın işini bitiririm.

ÇATAPAT AHMET :)

Bugün binbir dereden su getirdik saatlerimizi harcadık güzel bir gün geçirdik o servis senin bu sanayi benim turladık... mübaerek bu günlerde bana gününü ayıran kardeşime çok çok teşekkür ederim..... :)
1.2 den ses gelmez diyenler hava filtresi coştu diyenler... buda bizden gelsiin.
bu arada görmüş olduk. 1.2 benzinli corsalarda orta susturucu yokmuş beklediğimizden çok üst düzey performans aldık... videomuz ve fotolar :) yalnız fotolarda bir kez bile yokum buda garip hep ali çıkmış valla :)
Buraya tıklayarak resmin orjinal boyutunu görebilirsiniz...
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 1024x768 VE 105KB.
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 1024x768 VE 78KB.

Filtrenin sesi egzosun sesinin yanında miyav miyav demesin :D

Geri