DK Devam ediyoruz maalesef olmadı.. Artık kendimizi egzoz hava filtresi gibi aksesuarlara adamanın zamanı geldi.
İlker bomba gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DK Devam ediyoruz maalesef olmadı.. Artık kendimizi egzoz hava filtresi gibi aksesuarlara adamanın zamanı geldi.
İlker bomba gibi geliyor
Herkese selam bugün bayii parça siparişini geçti. Cumartesi sabahı tekrar telefonlaşacağız ve aracın hız sabitleyicisi için görüşmeye gideceğim. Servis ve yedek parçadan bir yetkili ile görüştüğümde abi genelde tesisatlar hazır zaten dedi. Bugüne kadar taktığımızda oldu beynin modifikasyona izin vermediğide oldu.. denemekten başka çaremiz yok dedi.. Parçaları takıp bilgisayara bağlayıp deneyecekler olmaz ise söküp aynen beni geri gönderecekler bende diz kontrol kullanmaya devam edeceğim. Eğer beyin kabul eder hız sabitleme takılırsa 220 tl ücret var eğer takılmaz ise herhangi bir ücret alınmayacak.
Abım sen cok heveslenme , izmirdeki opel servısınde bır usta ıle konustum BCM sı degısmıs bıkac araca taktık dıye hatırlıyorum fakat essentıalara kesınlıkle takılmıyor demıstı
Makyajsız kasadan 1.2 Twinport Enjoy lara takıldıgı ıcın bızım arabalara da takılacak sanıyorlar fakat yok oyle bısey
Bunu yapsa yapsa Alican abi yapar gerisi yalan
Programsal bir engel var , bi enjoya uyarlasak bızım BCM yı , butun engel kalkar...
Filtre filtreliğinden utanır yeminle
Filtreden sonra kaputun altını şenlendirelim.