Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada opelim netin disindaki tek hobim arabam cesitli arabalar kullandim hepside güzel arabalardi ama BMW nin yeri bambaska. hala neden sattigima ic cekiyorum.. yanlis anlamayin zafi mi de cok seviyorum..

Son düzenleme:
amma cok sey yazmistim ama ppc nin azizligi hepsi kaydedemeden gitti.
30 ocak ka kadar ozel bir sirkette kalite guvence ve kontrol sorumlusuydum. su an issizim. subat ayinin ilk hoslugu buydu. belim ikinci oldu. pek iyi baslamadik bu aya ama insallah sonrasi iyi olur. detaylari iyilesince pcden yazarim.

sen iyiles zafi ciler takiliriz hep beraber..bu arada kriz herkesi bir sekilde vurdu galiba bizim isyeride baya isci cikardi hayirlisi neyapalim.. insallah bir an önce sagligina kavusur sonrada güzel bir is bulursun..

tesekkurler. yurda geldiginde diger arkadaslarada uygun bir yerde bulusma ayarlariz. iyi gunler herkeze.

tabi neden olmasin,, sanada iyi günler..

bugün tanıdık bi ustaya gittim bakım işini hallettik.Araba 19.300 kmde

bujiler+hava filtresi+yağ filtresi => 40 TL

5,5Lt yağ => 75 TL

işçilik => 25 TL

polen filtresini şimdilik değiştirmedi.

ben bilmiyordum benzin filtresi yokmuş,usta öyle dedi(yada bulamadı:) ) doğrumu bilmiyorum ???
toplamda 140 TL ye hallettim...

vallahi hicbirsey degil, uygun halletmissin iyi hadi bakim bitmis, simdi yollar zafi nin ..kazasiz belasiz gezmeler..

merhabalar ben yarışmaya Kocaeli den katılıyorum ve aslen YOZGAT lıyım yaklaşık 5 senedir forklift operatörü olarak eski adı BEKSA yeni adı BEKAERT olan çelik kord ( lastiklerin içindeki çelik teller ve topuk telleri ) sektöründe lojistik bölümünde çalışmaktayım diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum....

bir ara çalıştığım forkliftlerin fotolarınıda eklerim canavarların hepsi orjinal japon komatsu...ve hepsi 2008 model...görüşmek üzere..

görüsürüz cilgin yarismaci .sen ekle canavarlarin resimlerini ama önce kendi zafinin resimlerini ekle..

Geri