Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bızım astra dada telelfon koyucak goz yok vectralarda tawan dan acılan sıgaralık gbıı bı yer wra astra da koymuslar ama acılmıor ne garıp telefon umu koymak ıcın gogusun ustune teleofn kaymamamıs ıcın bez aldık baska care yok
Bızım astra dada telelfon koyucak goz yok vectralarda tawan dan acılan sıgaralık gbıı bı yer wra astra da koymuslar ama acılmıor ne garıp telefon umu koymak ıcın gogusun ustune teleofn kaymamamıs ıcın bez aldık baska care yok
göğüsün üstüne bez almaktansa kalorifer peteklerine asılan cepler var onlardan alsan daha güzel durur gözlük, telefon, kalem vs, esyalarda koyabilirsin
bence torpido ışıgı çok gereksiz ama uzun yola giderken yanımdaki arkadaşım kimse rahatsız olmasın diye torpido kapağını açıp onun ışığıyla kitap okuyodu.
Walla abicim bende iilk baş senin gibi zannettim park halindeyken torpidoyu açıyom zifiri karanlık nasıl olurya dediydim sonra giderken bişey alma gereği duyup açınca bi baktımki içersi ışıl ışıl diyorumki acaba böle bi egzotik düğmesimi varki çünkü opel gerçekten öle şeyleri seven bi firma benim dikkatimi çekti genelde bişeyi açmak için ya çekiyom yada itiyom düğmesini