Opelden beklemezdim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Heyt toyota'ya bak beee opelde opsiyonel olan toyotada standart:D

Tamam Hakan abi sustum:)

Aramızda hain var!! Hazır Bolu buluşmasında bana soğuk davrandığından dolayı gıcık olmuşken..

Teklifimi sunuyorum: Samet BANLANSIN :D

bencede banlanabilir sakınca göremiyorum.anket açalım hatta:kop:

noluyoruz yaaaaa:D:D

Yok Yavuz abicim olurmu öyle şey ben opelciyim ama toyota hayranıyım:)
İlk Ankara gelişinde telafi edicem sözümüz var;)

ya essahtan ya arabada ki tipe bi bak millet o corsalara hasta olurken gerçekten yazılanlar insanın tüylerini ürpertiyor... :D yalnız bu manuel cam,sis farı, çelik jant, iç lamba vs.. bunlar bir çok arabada aynı sorundur.. En rahatsız edici olan ise böyle arabalara hayatımızın birikimini veriyor olmamız.. >:(

yok hocam aldım feneri inceledim. Üstte bir delik var sanki ampullük biyer gibi ama kabloda yok ampulde yok şeffaf kapakta yok. Çok deli oldum. BElki küçük ama kalite detayda gizlidir derler. Yanlış bu yanlış. İnşallah sadece benim arabaya özel unutmuşlardır da bende gidip yaptırırım. Corsa D'si olan arkadaşlar bakıp yazarsa çok sevinirim.

yok halitcim :mad:

arka kapılara bağlı iç aydınlatma lambasını yakan sensörde yok.. yani ön kapı açıkken yanan iç aydınlatma , arka kapı açıkken yanmaz.. bende b kasa corsa var; zaten minicik bir torpido var ve aydınlatmada yok.. ve yine bagajı aydınlatması beklenen lambada minicik birşey.. fonksiynel değil..

sanırım aydınlatma konusunda opel yetersiz..

Geri