Opelden beklemezdim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet aydınlatma yok.
Ne diyosunuz adamlar maliyeti düşürmek için ayna bile koymamışlar arabaya. şaka gibi 2007 model araba aldım arabda ayna yok ve arka camlar hala daha otomatik değil.

arkadaşım ayna yok demişsinde benm sürücüdede yolcudada ayna var ve bnmkide essentia tabi makyaj aynasından bahsediyosak

arka kapılara bağlı iç aydınlatma lambasını yakan sensörde yok.. yani ön kapı açıkken yanan iç aydınlatma , arka kapı açıkken yanmaz.. bende b kasa corsa var; zaten minicik bir torpido var ve aydınlatmada yok.. ve yine bagajı aydınlatması beklenen lambada minicik birşey.. fonksiynel değil..

sanırım aydınlatma konusunda opel yetersiz..
valla bende arka kapıyı açınca iç aydınlatma yanıyor. önceleri farkında değildim.bir gün akşam arabaya bindim.alış veriş yapmıştım.iç lamba sönmedi bir türlü.en son sağa çekip kurcaladım arabayı.meğer arka kapı açıkmış ya.

bence torpido aydınlatması,makyaj aynaları 4 cam otomatiği aksesuar falan değil artık yaa, dersiniz xenon,afl,panaromik tavan falan bak onları ekstra ücrete tabi tutsunlar. Opel iyice saçmaladı artık bence torpido ışığı maliyeti kaça 1 euro olsun araba başı. 93-94 hyundai de bile var 4 cam otomatiği ya maliyeti ne kadar arttırabilirki. Eğer bu kadar küçük hesaplar içinde ise opel ileride kaliteden de ödün verecektir :mad:

Fabrika için torpido gözüne ampül takmanın maliyeti o kadar önemli değildir. Bence bu tür şeyleri daha üst modellerin satılması için yapıyorlar.

allahtan bnm arabda vr bn mavi ledli ampul taktıımm güzel oldu valla olmaması kötü bi durum

babam 2007 model wv caddy aldı 37 milyar verdi arabada torpido gözü yok jant kapakları dandik döşeme yok ve daha bi sürü eksiklik ayrıntılar değil ihtiyaçlar yok bu sadece opele has bişi değil bence...

bence torpido ışıgı çok gereksiz ama uzun yola giderken yanımdaki arkadaşım kimse rahatsız olmasın diye torpido kapağını açıp onun ışığıyla kitap okuyodu. :)

Geri