Opelden beklemezdim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bilmiyorum nedendir ama bu kadar küçük bir şeyin hesabının yapılması beni çok fazla üzdü. Gerçekten opele yakıştıramadım.

kardeş helak ettin kendini, takma kafana neden olacak alman cimriliği işte

Tamam dostum senimi kırcam üzülmem artık. Alt tarafı lamba işte. Nolcak yaw:D

bu istediğiniz özelliklerin hepsini koysa opel batar arkadaşlar yapmayın opeli seviyoruz:kop: :kop: :kop:

işte o toyotayla vectrayı karşılaştırırsanız cooook şey kaybedersiniz çook

senin çil çil vectran 12 lira dimi ankarada nakit ver 10 milyara daha çilçilinide bulursun.
toyotanın alıcısı bellidir satıcısı bellidir 12 den aşşagı kimse toyotasını satmaz(1.6 motorlar için diyorum) çünkü motoru 400.000-500.000 de olsa yagına baktıkca suyuna baktıkca tıklamaz sorun cıkarmaz o yüzden o malın alıcısı daima vardır, eğer oto pazarına giderseniz fazla toyota göremezsiniz çünkü toyotalar pazara cıkmadan satılır, sanayiye haber verilir ustaya onlar 1 günde satar(bu dediğim ankara böyle gercekten);)
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :good: :good: :good: +sonsuz

malesef ki yok olsa ii olurdu ama koymamıslar

bide olayın ergonomi yönü var herşey bir ampülden ibaret değil.ekstra hat çekilmesi otoda oluşabilacek arızalarında artması ve müşteri memnuniyetsizliğininde dolaylı olarak artması anlamına gelebilir.en azından bize bu işin mektebinde böyle öğrettiler.para çok şey ama herşey değil.önemli olan marka nın adına zeval getirmemek.düşününkü sürekli patlayan bir torpido ışığından sürekli kullanıclar zarar görüyor bunuda internette herkes dile getiriyor işte ozaman karizma çizilir.ben geçen yıl serviste bir beyle konuşmuştum merivası vardı.7-8 ayda bir servise gelirmiş sürekli bir yerlerdeki ampülleri patlarmış.dedim hiç normal değil bi kısa devre bişeyinde illaki bi arıza vardır çok saçma 7-8 ayda bir elektrik arızası.oda servise aynı şeyi söylemiş ama servis(opis) gayet normal endişe edilecek birşey yok cevabını vermiş.alın size kusur...

bende opel,imi çok seviyorum ama adı comfort olan arabamda hadi kapı kolları ile yan çıtalardan geçtim insan şu üç kuruşluk ayna kapaklarını boyamazmı yahu kaç paradırki bu yani? gidip serviste ben boyatıcam şimdi:confused:
p1000856zb7.jpg

işte o toyotayla vectrayı karşılaştırırsanız cooook şey kaybedersiniz çook

senin çil çil vectran 12 lira dimi ankarada nakit ver 10 milyara daha çilçilinide bulursun.
toyotanın alıcısı bellidir satıcısı bellidir 12 den aşşagı kimse toyotasını satmaz(1.6 motorlar için diyorum) çünkü motoru 400.000-500.000 de olsa yagına baktıkca suyuna baktıkca tıklamaz sorun cıkarmaz o yüzden o malın alıcısı daima vardır, eğer oto pazarına giderseniz fazla toyota göremezsiniz çünkü toyotalar pazara cıkmadan satılır, sanayiye haber verilir ustaya onlar 1 günde satar(bu dediğim ankara böyle gercekten);)

sonuna kadar katılıyorum. toyota dediğiniz şey zaten şöför , yağ , su ve benzinden oluşuyor geri kalan aksamı düşünmeyeceksiniz. bide tasarımcıları adam gibi olsa herşey tamam

bu arada arkadaşlar güzellik ayrıntılarda gizlidir. araba sağlam iyi hoşda sadece abs + 2 hava yastıklı 2007 model arabada bana zıt geliyo. ama yinede elimdeki paramla alabileceğim en iyi arabalardan birini aldığıma inanıyorum

Geri