Basit Gibi Gorunuyor Ama Sinir Bozucu Seyler Insan Haytinda Da Böyle Değilmidir Ne Kadar Maliyeti Olcakki Zaten Milyarlarca Para Veriyoruz Bizim 2005 Combo Da Da Yoktu Can Sikici Gercekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bakıyorum da maaşallah diyesim geliyor.yok şöyle yok böyle yok şu eksik yok bu eksik diye.torpidodaki ampul neyse anlarımda güneilikteki, aydınlatma ne işe yarar onu anlamadım.yok siz bu kadar teferruat arıyorsdanız neden opel alıyorsunuz ki.adamlar yapacağını yapmış işte.ama bir ampul için satılmaz ve kocaman opel markası.yazıktır.bu kadar ihanet etmeyin arabanıza.yok madem beğenmiyorsunuz bir ampul için vazgeçiyorsunuz aynı paraya daha başka araçlar da alşınabilir.neden almadınız o halde.opeli neden tercih ettiniz.en ne araçlar bilirim dünyanın parası verilipte devir saati olmayan.bir cam motoru kaç para bilirsiniz.şimdi arka camlarıda otomatik yapalım,güzel ama fiyat yükelince vay vay v ay başlar söylenmeler.adamlar size sunmuş,kardeşim aracımızda şu şuşu özellikler standrt fiyatı bu,ama herşeyiyle full ararsan fiyatı bu işine gelirse diye.neden gidip full versiyon bir araç almayızda en basit yada orta versiyon alırız.cevap basit,gücümüz bu kadar.o halde gücün okadarsa fazla söylenmeyeceksin.bak benim arabamın ön sisleri yok,çelik jantları yok,arka otomatik camları yok,yol bilgisayarı yok,torpido soğutma yok,direksiyondan kumandalımüzik sistemi yok,perde hava yastıkları yok.velhasıl olmayan çok şey var.ama ben memnnum.çünkü gücüm bu kadar.paran ne kadar çoksa arabanın detayı konforu o kadar çok olur.SÖZÜM KİMSEYE DEĞİL.belitrmek isterim.kıralan arkadaşlarım olursa hepsinden özür dilerim.fakat dacia ile opeli aynı kefeye koymak çook yanlış.şii,mdi soruyorum 2000model astra ile 2000 model vectra neden aynı para.vectra daha lüx ama neden astra kadar değerli değil düşünün.ya çok uzattm ben konuyu.herkese ii forumlar iyi günler
arkadaşlar kesin bi bildikleri vardır muhendıslerın.
ben o mühendislerin...