Panik frende dörtlüler yanmadı

Ynt: Panik frende dörtlüler yanmadı

BÜLENT link' Alıntı:
Astrada Yanmiyor arkadaslar bosuna ugrasmayin arabaya yazik
İnsignia dada abs devredeyken 3 stop lambasi yanip sonuyor.

+1, geçen gün önümdeki insigniada buna şahit oldum ve baya da işe yaradı gerçekten...
Ben de bizim astralarda bu özellik yok diye biliyorum.

sn firstemperor, sn yildirim ve sn sallierim volvo geyık testı baslıgında yandıgını soylemıstı 2013 araclarda mı bu ozellıgı koydular o zaman!

REC link' Alıntı:
Astra J'de böyle bir özellik var mı, yanıyo muydu ki? Ben frenleri deneme amaçlı birçok ani fren yaptım ama hiç yandığını görmedim, dışardan yanıyor mu bilmem ama içerde herhangi bir işaret yoktu en azından...

Bizde bir de yeni Doblo var ve onda yanıyor ani frenlemelerde, göstergede ise belli oluyor yandığı...

Yeni Doblo ları seviyorum, birçok sedandan rahat, iyi yol tutuyor, 1.6 - 2.0 ları oldukça esnek ve gerektiğinde 1000kg den fazla yük taşıyabiliyor.

dün o kadar test yaptım şunu denemeyi unuttum ya.en kısa zamanda ben de deneyecem.otoyolda önüme biri kırdığında acil fren yapmıştım ve abs devreye girmişti.arkadan gelen abim yanıp söndüğünü gördüğünü söyledi.ama ben gözlerimle görmedim.video çekebilirsem paylaşım da yapacam.

Senden de video bekliyoruz Deniz. ((:

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hacimli motormuş  011zaa

Sen birde kamera arkasını görsen. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Senden de video bekliyoruz Deniz. ((:
yarın dışarı çıkarsam testi yapacam abi.malum adanada bu sıcakta dışarıya çıkmak ölüm :).inşallah yanıp sönüyordur.bu aracın kataloğunda yanıp söndüğünü yazıyordu sanırım yanılıyor muyum?

Geri