Abi teste gittim araba güzel ama 1.2 deli gibi yakıyor.dizelde ise full Donanım yok.ama Opel dizeli gibi az yakmıyor en az 1-1.5 lt fazla.
i30 dizeli eğer verdiği değerler doğru ise çok ekonomik bir araç ama fiyatının da maşallahı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi teste gittim araba güzel ama 1.2 deli gibi yakıyor.dizelde ise full Donanım yok.ama Opel dizeli gibi az yakmıyor en az 1-1.5 lt fazla.
i30 dizeli eğer verdiği değerler doğru ise çok ekonomik bir araç ama fiyatının da maşallahı var.
Bogazına kadar dolu araç. Ekonomi desen başka bir güzel 5 yıl garanti daha ne olsun? LPG bilmem ne gibi saçma sapan işler ile zaman tüketmeye dahi değmez... yağını suyuna bakacaksın tepe tepe kullanacaksın. Bence bu marka değerlendirme kesin kez alınması gerek. Devir ekonomi devri. Sağlamlık devri... garanti ne kadar uzun o kadar işi sağlama alma devri.
i20 uygun bence birde lpg olmadan biraz can sıkar yakıt konusunda o kesin. Aslında para olacak i30 alacaksın hayalimde araç desem abartmış olmam sanırım. Özellikle şimdiki araçlarında 7 ileri vites ekonomisi de fena sayılmaz.
O rakamlara d sınıfı düşünürdüm ben.