Ynt: Sıfır araçta komple kılcal çizikler
benim kullandığım makine gayet ucuz ve ekonomik bir polisaj makinesiydi
hatta tekzen'den 95 tl ye aldım. Devir ayarıda mevcut. Sadece tüm aracı yaparken arada biraz dinlendirmeniz gerekiyor
makineyi yoksa deviri yavaşlıyor.
Ben çok uygulama yapmayacağım için ucuz bir makine ile başlamak ve denemek için almıştım bu makineyi
ama gayet işime yaradı hem de çok hafif bir makineydi.
Ekonomik olarak sınırlamanız yok ise meguiarsın dual action makinesini tavsiye ederim ama fiyatı 500 tl civarı
sipiral kullanmanızı tavsiye etmem, boyaya zararı dokunabilir,A14NET link' Alıntı:Hakan Bey önerileriniz için çok teşekkür ederim. Sizin ve forum arkadaşlarımızın sayesinde yapacağım uygulama kafamda netleşmeye başladı. Anladığım kadarı ile illa makina ve swirlX ten daha kuvvetli bir aşındırıcı şart. Peki standart bir küçük spiral ile bu işi yapabilir miyiz? Sizin uygulamanızı inceledim, orada kullandığınız makina bu işe özel bir makina mı yoksa dediğim gibi standart bir küçük spiral mi?
benim kullandığım makine gayet ucuz ve ekonomik bir polisaj makinesiydi
hatta tekzen'den 95 tl ye aldım. Devir ayarıda mevcut. Sadece tüm aracı yaparken arada biraz dinlendirmeniz gerekiyor
makineyi yoksa deviri yavaşlıyor.
Ben çok uygulama yapmayacağım için ucuz bir makine ile başlamak ve denemek için almıştım bu makineyi
ama gayet işime yaradı hem de çok hafif bir makineydi.
Ekonomik olarak sınırlamanız yok ise meguiarsın dual action makinesini tavsiye ederim ama fiyatı 500 tl civarı