teleflex in türkiye distribitörü ankarada tunalı otomotiv
yarın astrayı teslim ediyorum kendilerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teleflex in türkiye distribitörü ankarada tunalı otomotiv
başakoto mu asg mi gidim bakim hangisinin işçilik daha iyidir.Aslında şanlısınız ben taktırdığımda kendisi burada servis açmamıştı.ASG servis bildiğim kadarıyla Florya da.Ben Başakoto gaz da taktırdım sistemi.Sistemin Hollanda da eğitimini almış bir mühendis.Benim aracıma montaj esnasında kendisinden bilgi aldıklarına tanık olmuştum.Bence irtibat kurun kendisiyle.
her sene değil 2 senede bir... sızdırmazlık dert değil ki 25 lira bişey, bahaneyle gitmiş gezmiş olursun işte... kumburgaz da güzel yerler var görülecek......birde en çok üşendiğim her sene gidip sızdırmazlık kağıdı almak...
bende düşünüyorum 1 yıldır yapsam mı yapmasam mı arasında gidip gelmekdeyim taksit olayı varmı bu teleflexde peşin mi yoksa.. bir bilgisi olan varmı ben zaten stepne depo yaptırıcam.
ama kafamda sorular var işde stepne yaptırsam muayenede arabada stepne olmıycak kesin arıza çıkarırlar stepneyi normal bagaja koysak bir sorun olurmu acaba
birde en çok üşendiğim her sene gidip sızdırmazlık kağıdı almak ... bizim yiğende e200 var lpg li adam muayeneye götürücekdi ortaköyde oturuyor sızdırmazlık kağıdı almaya kumburgaza gitti başka yerde yokmuş veren.. bri yer varmış maslakda oda kapanmış galiba..
bunlarda canımı sıkıyor şimdi lpg yi işletmesek ruhsata hadi stepne depoyuda muayeneden önce çıakrtıp yerine stepne taksak gene anlarlar
yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali
teleflex için fiyat aldım 10 taksit 2600tl.bu çok geldi bana
2600 tl çok fazla belki prinsde taktırabilirim volkan prinsde iyidir aklında olsun teleflex ve prins..
sertan haklısın kardeşim zaten takarsak öyle olucak