Teleflex dışındakilerin hepsi aynı sistem!!!

Hortum kullanılıyor diye tüm sistemleri aynı kefeye koymak çok mantıklı gelmedi bana.

Hortum kullanılıyor diye tüm sistemleri aynı kefeye koymak çok mantıklı gelmedi bana.
evet hepsi aynı kefeye...nedeni hepsi manifoltu deliyor hepsi horum kullanıyorlar...he biri italyan malzemesi kullanıyor bırı yerlı kullanıyor...birinin enjektoru daha az ses yapıyor birininki taktor hissi veriyordur...

evet hepsi aynı kefeye...nedeni hepsi manifoltu deliyor hepsi horum kullanıyorlar...he biri italyan malzemesi kullanıyor bırı yerlı kullanıyor...birinin enjektoru daha az ses yapıyor birininki taktor hissi veriyordur...

Hepsini denedin demek :D

Hepsini denedin demek :D
yok kendı aracımda atiker var :)
arkadasımda corolla var onda zavolli var şıkırtı sesı dellendırıyo :)
brc mahallede tanıdığım 3 tüplü aracın 2 brc ondan pek bi sıkıntı yok
prins ve tartarini hala safranboluda yok :D ama kullanıcı yorumlarını okumuştum onlarda performans düşüklüğünü söylüyorlar :D

Ben tartarini ve milano kullandım daha önce. Şu anda prins kullanıyorum.Öncekileri bilmem ama prins performans kaybı olmadığı tersine artış olduğu konusunda oldukça iddialı. Bende çok araştırdım tek kişiden bile duymadım prinsle ilgili sıkıntı.. Herkesin LPG sistemi kendine kral görünüyor orası ayrı ama sadece markalarla olmaz bu iş. Montajda önemli. Ayrıca o delerken çapak kaçmasın diye bilmemne falan bunlar çok komik :D En kötü LPG sistemi ve montajı dahi olsa öyle birşey mümkün olmaz bence...

bu gün dynoya çıktım lpg 108bg benzinde 110bg çıktı performans kaybı bu kadar. landirenzo kit

Volkan abi bizim arabalar 101 hp değil mi?Benzinde nasıl yüksek çıkmış?

volkan landi renzonun hangi kiti var blu mu omegas mı

Geri