sans istee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Bir ay içerisinde aynı yere gitmek zorundasın, başka bir muayene istasyonuna gidersen ücretli.agır kusurlu sayıldın mı sana 1 ay süre veriyorlar tamir ettirip getiriyorsun sıra beklemeden önden seni alıyorlar parada almıyorlar ama aynı kusur devam ediyorsa tekrar 110 ytl bayılıyorsun
+ Bir ay içerisinde aynı yere gitmek zorundasın, başka bir muayene istasyonuna gidersen ücretli.
Yok yok. Öyle bir zorunluluk yok. Türkiye'yi enlemesine ikiye ayırmışlar. Kuzey ve güney bölgesi diye. Hangi bölgede yer alıyorsanız o bölgeye ait herhangi bir ilde muayene yapılıyor. Mesela 34 plakalı araçlar İzmir'de muayene olamıyor, 06 plakalı araçlar güney bölgesinde yer aldığı için ben İzmir'de muayene yaptırdım.birde aracınızı tescilettirdiğiz. İlde muayene yapıyorlarmış artık
jantları Takarken içine Plastik Bir Parça Takıyorlar(adını Unuttum Şimdi Flanşmıydı Acaba ?)Onda Boşluk Varsa Yapıyor Titremeyi.