TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

sans istee

agır kusurlu sayıldın mı sana 1 ay süre veriyorlar tamir ettirip getiriyorsun sıra beklemeden önden seni alıyorlar parada almıyorlar ama aynı kusur devam ediyorsa tekrar 110 ytl bayılıyorsun
+ Bir ay içerisinde aynı yere gitmek zorundasın, başka bir muayene istasyonuna gidersen ücretli.

Çok garip bir olay abi nasıliş bu servis nasıl bulamıyor sorunu ben ona takılıyorum

birde aracınızı tescilettirdiğiz. İlde muayene yapıyorlarmış artık
Yok yok. Öyle bir zorunluluk yok. Türkiye'yi enlemesine ikiye ayırmışlar. Kuzey ve güney bölgesi diye. Hangi bölgede yer alıyorsanız o bölgeye ait herhangi bir ilde muayene yapılıyor. Mesela 34 plakalı araçlar İzmir'de muayene olamıyor, 06 plakalı araçlar güney bölgesinde yer aldığı için ben İzmir'de muayene yaptırdım.

jantları Takarken içine Plastik Bir Parça Takıyorlar(adını Unuttum Şimdi Flanşmıydı Acaba ?)Onda Boşluk Varsa Yapıyor Titremeyi.

jantları Takarken içine Plastik Bir Parça Takıyorlar(adını Unuttum Şimdi Flanşmıydı Acaba ?)Onda Boşluk Varsa Yapıyor Titremeyi.

yok malesef o da değil.. bakalım bulacaz elbet ama anlam veremiyorum bi türlü...

Geri