Sağol bilgilendirmen için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
janta,yaya ve filme birşey demedilerse sevindim peki hafif kusurlu sayılınca bir daha ki muaynede aynı şekilde hafif kusurlu geciliyormudün nihayet cesaretimi toplayıp, tüvtürk muayne istasyonuna gittim. Tenha olur diye Ankara'nın Gölbaşı ilçesine gitim ama 6 saat sırada bekledim. Sonuç: en koyu ton cam filmi hafif kusurla geçti. 18" jantlar sorun çıkarır dediler. arabayı askıya aldılar. 4 cm yay + 18" jant askıdayken çamurluğa sürtme yapmadı, ordan da yırttık. momo vites topuzu, tesisat ve stoptaki folyolarda sorun olmadı. havalı kornadan da yırttık. sabah bişey yoktu ama orda farkettim kısa far ampülü patlamış, farın teki çalışmadı. bahtsızlık işte, 2 kuruşluk ampül yüzünden vizeyi vermediler.
dün nihayet cesaretimi toplayıp, tüvtürk muayne istasyonuna gittim. Tenha olur diye Ankara'nın Gölbaşı ilçesine gitim ama 6 saat sırada bekledim. Sonuç: en koyu ton cam filmi hafif kusurla geçti. 18" jantlar sorun çıkarır dediler. arabayı askıya aldılar. 4 cm yay + 18" jant askıdayken çamurluğa sürtme yapmadı, ordan da yırttık. momo vites topuzu, tesisat ve stoptaki folyolarda sorun olmadı. havalı kornadan da yırttık. sabah bişey yoktu ama orda farkettim kısa far ampülü patlamış, farın teki çalışmadı. bahtsızlık işte, 2 kuruşluk ampül yüzünden vizeyi vermediler.
bu askıya alma işlemi nasıl birşey? çamurluğa sürtüyor dediğin davlumbaza sürtüyor diye mi bakıyorlar yoksa sadece çamurluğa sürtüyor diye mi bakıyorlar? bende davlumbaza sürtüyordu hafif yaylandığında davlumbazın o kısmı eridi zaten sürte sürte şimdi sürtmüyor ama sorun çıkar mı acaba diye merak ettim
Valla Serkan geçmiş olsun...Seninkide şansızlıkmış...Ama bütün bu saydıklarına izin veriyorlarsa artık,helal olsun diyorumm..Acaba trafiktede polisler filme izin vericeklermi onu merak ediyorum ben...
Nası yani savaş abi bizim plaka 34 antalyada oturuyorum. haritada baktım en yakın yer uşak oraya mı gideceğim, Antalya da muayene yaptıra mıyor muyum?Yok yok. Öyle bir zorunluluk yok. Türkiye'yi enlemesine ikiye ayırmışlar. Kuzey ve güney bölgesi diye. Hangi bölgede yer alıyorsanız o bölgeye ait herhangi bir ilde muayene yapılıyor. Mesela 34 plakalı araçlar İzmir'de muayene olamıyor, 06 plakalı araçlar güney bölgesinde yer aldığı için ben İzmir'de muayene yaptırdım.
http://www.tuvturk.com.tr/arac.asp Abi bu sayfaya gir sayfanın sağ üst köşesinde türkiye haritası var haritanın altında il seçiniz yazıyor il şeçiniz yazısının altındaki nota lütfen dikkat edelimNası yani savaş abi bizim plaka 34 antalyada oturuyorum. haritada baktım en yakın yer uşak oraya mı gideceğim, Antalya da muayene yaptıra mıyor muyum?