TÜVTÜRK'ün araç muayene sistemi hakkında

,
abi öle değil ya lastiğe çivi girmiş bizim arkadaşın haberi yokmuş öle geziomuş muayeneyede öle gitmiş.:)
Dikkat diye buna denir. İşin bir de bu yönü var. Benim aks rulmanında boşluk başlamış haberim yoktu. Muayenede ortaya çıktı. Bir de sözüm ona aracın üzerine titriyoruz. Konuyu biraz da bu gibi olumlu yönden ele alalım.

tüv istasyonu yoktu eskişehirde bn yaptırdım sokakta aracın motor numarasıyla şasi numarasını kontrol etti okadar bide ne bu arabanın pisliği dedi dedim öle öğrenciyiz idare et :D

bizde dün götürdük burda daha özelleşmedi yarın özelleşcekmiş arabada app plaka abarth egzos bütün camlar filmli muayneden geçtik :D 2 sene rahatız

Arkadaşler muayene den şimdi geldim adamlar deli dehşet bi sistem kurmuşlar herbölümde bilgisayarlı ölçümler yapılıyor paranızı yatırıp aracınızın antarını teslim ediyorsunuz içeri girmek yasak siz aracı bekleme salonundan izleye biliyorsunuz .Üstelik her bölümün bir şefi var aracın heryerine bakıyorlar altına frenlerine farlarına yaylarına aks rot rotil ne varsa Örneğin benim aracım da xenon var kusurlu sayıyorlar ama önce vara bir alet yapıştırıp ölçüm yapıyorlar hafif kusurlu diye izin veriliyor araçta film var camlarda 15 gün öncesine kadar ağır kusur sayılıyormuş ama ankaradan tepki gelmiş enson tekirdağ valisi kızmış öyle şey olurmu diye şimdi hafif kusur yani onaylıyorlar ama birçok aracı frenleri sağa çekiyo yada sola çekiyor lastik dişleri derinliği az ve uzunlar ayarsız diye geri yolladılar 1 ay muhlet veriyor yap gel tekrar gittiğinde para almıyorlar ama yine olmamışsa paran yanıyor. Önümde 2006 audı vardı camı çizik diye ağır kusurlu saydılar yoladılar :))

gecmıs olsun kardes ben muayeneden zaten anlamıyordum ama saol senın sayende az bır seyler kaptık tşk

İyi oldu bu TÜV işi iyi.. Modern ülkelerdeki gibi eski bile olsa bari bakımlı, düzgün arabalar gezsin sokaklarda.

Stopları yanmayan, farları sönmüş, tekerleri 8 çizen araçlara paydos!

3-5 milyarı bi araya getirip bi araç sahibi olan ne yapacak peki shoot my ride daki gibi arabayı şasesine kadar söktürecekmi...uygulamalar avrupa standardında yaşayan insanlar için, benim dayım örnek renault 12 tse si var araba derin bir suya giridiğinde vaya şiddetli yağmurda alt kaporta sacı çürük olduğu için su alıyor geçen geldiğinde minefloyu silikonlamıştım saca geri kalan eksiklerini söylemiyorum bile siz düşünün..parası olsa yaptıracak...sen git arabanın camı çizik diye ağır kusurlu say aracı geri gönder bide üzerine muayene parasını yak...olmadı hemde hiç olmadı bu sistem ...ateş düştüğü yeri yakar

Geri