benim kaputu bile açmadı ibrahim izliyorum kenardan frenler sıfır sapma çıkınca bakmadı gerisine . sisin ayarı yok yazmış güldüm valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim kaputu bile açmadı ibrahim izliyorum kenardan frenler sıfır sapma çıkınca bakmadı gerisine . sisin ayarı yok yazmış güldüm valla
ibrahim silivri işim düşmüşdü oraya önündende geçiyordum çıksın aradan dedim bakdım bom boş vakit kaybıda olmaz dedim girdim ilkinde geri yolladılar far ayarlarım bozukmuş hemen arkada sanayi vardı oraya sokdum far ayarlarını yaptırdım gene girdim
volkan senin arabayıda bitince bir youtube a falan ekle dinliyelim şu motor gürültüsünü
hakancım headers mayısta gelecek biz manifolda başladık parçaların yapımına bazı parçalar torna işlemleri gerekiyor. birde birden bu parayı çıkartmak mesele sırf yazılım dyno felan 700-800tl tutuyohr. youtube kolay kendin bir denersin daha gerçekçi oluribrahim silivri işim düşmüşdü oraya önündende geçiyordum çıksın aradan dedim bakdım bom boş vakit kaybıda olmaz dedim girdim ilkinde geri yolladılar far ayarlarım bozukmuş hemen arkada sanayi vardı oraya sokdum far ayarlarını yaptırdım gene girdim
volkan senin arabayıda bitince bir youtube a falan ekle dinliyelim şu motor gürültüsünü
hakancım headers mayısta gelecek biz manifolda başladık parçaların yapımına bazı parçalar torna işlemleri gerekiyor. birde birden bu parayı çıkartmak mesele sırf yazılım dyno felan 700-800tl tutuyor