Hayırlısı tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten stock ken bile bir acayip çalışıyor benim motor onuda ben ibrahimin edition kullandığım da oda benim kini kullandığında farkettik benimki ibrahimin sattığı arabaya göre çok daha gürültülü tok bir ses tonu ile çalışıyor. daha başka garipliklerde var yağ ile ilgili benim ki çok eksiltiyor mesela
aslında vectra olarak bakmamak lazım olaya motor olarak bakmak lazım o motorada volkanın yapıcakları yeni bir şey değil sonuçda o motor diğer opel ailesinin modellerindede kullanılan bir motor ve sanırım zaten önceden yapılmış kendini kanıtlamış bir modifiye yapıcak yani kafasına göre maceraya atılmıyor yada başkasının lafıyla şunu bunu yaparsak şu kadar beygir alırsın misali hareket etmiyor önceden yapılmış şeylere bakmış onların yapdığı stabil şeyleri yapıcak sanırsam mantıklısıda bu zaten yeniden amerikayı keşfetmeye gerek yok..
Yalnız motoru bağımsız olarak düşünemeyiz. Hangi araçta bulunduğu da önemli. Astra G deki sensör miktarı ve hassasiyeti ile Vectra C deki aynı değildir takdir edersinizki. Vectra C için düşünüldüğünde yeni birşey oluyor dolayısıyla, kaç tane örnek var ki ? Savunma içgüdüsüyle hareket etmeye gerek yok ayrıca. İyi niyetimle fikirlerimi belirtmek istedim. Farklı anlaşılacaksa zaten yazmam olur biter...