Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustafa bey sanayidemisin aracın fotoları öyleme geldi güzelde aksesuar yapmışın iyi günlerde kullan bizede biraz fikir versende bizim araçta gün görse
ersin direksiyon çekiyormu sağ sola özellikle tümsekte felan
Selam C'ci arkadaşlar. Vectra C2 olarak bende aranızdayım. Ankradan Ersin. Bu hafta inş. tamponumu boyatıcam, Daha sonra opc ön ek + opc arka ek+ çift çıkış egsoz ,arka park sensörü ile 15 gün gibi bir sürede karşınızdayım. Allah utandırmasın inşallah. Opc arka spoilerimi 20-25 gün evvel yaptırdım zaten. Çok memnunum. 18 Jantlarım da gayet iyi. 18 jant düşünenlere tavsiyem. Beklemeden,deneyin ve taktırın. Ben 235-40-18 kullanıyorum. Sadece birazcık performans azaldı ve direksiyonum çok az sertleşti. Başka yan etkisi yok. SAYGILAR ve SEVGİLER...
ersin otobana çık biraz topukla riske girmeden hafifden elini çek direksiyondan çekme varsa anlarsın zaten direksiyon kırılır kendiliğinden sağa yada sola .. tabi düzlükde yap bunu.. zaten anlarsın elini çekmeden bile araba sağa yada sola gitmek ister eğer çekme varsa..
jantlar orjinal Opel jantı mı? öyle bir tasarım hatırlıyorum sanki
ve performans düşüşünü biraz açabilir misiniz, mesela 0-100'e ne kadar etki etmiştir, dikkat çekecek bir düşüş mü?
güle güle kullanın. yakında aracı tamamlayınca foto eklersiniz artık
birde Insignia jantları Vectra'ya uymuyor değil mi? sanırım bijon aralıkları farklıymış.
imzamda 2.sıradaki 5 çift kollu jant Vectra'da nasıl durur merak ediyordum