V E C T R A C ' Ler Buraya

Mustafa arkadaşım bide bu vectra c olayını sen açtığın için sana söylüyorum şöyle forumları bi dolaştım da vetra c sahibi fazla ama burda neden az hala başlığı mı görmediler acaba onlara da duyursak daha iyi olmaz mı?
valla vectra c az deil ama bilmiorum nası duyurucaz ne edicez ama ii oldu vectra c ler bir arada...elbet bir gün onlarda duyacak:)

Kayseriye selam... hiç aklıma gelmedi yanına ugramak ordan bmw aldık ama ıyı yapmadık herhalde çok sorunlu çıktı araçı belki bilirsin (araç mavi 97 model m3 cabrio) .......

VECTRA -C için Sakalları boyamak aracın kaderini degiştiriyor , sade ve şık oluyor Saygılar sevgiler izmirden ..

ilk hali
foto003ir2.jpg

ŞİMDİ HALİ
heyyyyyyt077dz2.jpg
abi kayseride var 3-4 tane ama hangisi bilmiorum plakayı dersen belki...keşke gelmeden yazışsaymışız karşılardım bi yemek falan yerdik ...kısmet deilmiş bir sefer daha olursa o zaman inşallah... birdr sakal olayını anlamadım :D

Kayseriye selam... hiç aklıma gelmedi yanına ugramak ordan bmw aldık ama ıyı yapmadık herhalde çok sorunlu çıktı araçı belki bilirsin (araç mavi 97 model m3 cabrio) .......

VECTRA -C için Sakalları boyamak aracın kaderini degiştiriyor , sade ve şık oluyor Saygılar sevgiler izmirden ..

ilk hali
foto003ir2.jpg

ŞİMDİ HALİ
heyyyyyyt077dz2.jpg
abi birde şu senin kaş olayını nasıl yapıcaz piyasada satılıomu senmi yaptırdın yoksa yapıştırma mı?

haydi arkadaşlar haydi nerdesiniz yaw... bu formda bu kadar az sayıda c varsa satarım ben bu arabayı yaw:), :)corsa cılar astra cılar coşmuş

Merhaba

Öncelikle sana arkadan görünüşünü de yolluyorum bu tamammen ustanın ve boyasının eseri
kopyasfoto004wj7.jpg

bende bir vectra c Ci olarak aranızdayım arkadaşlar... Benim aracımda az kaldı resimlenmesine :) tam bitmedide bugun arka opel logosunu söktürüp komle pasta cila yaptırdım malum yaza girioz... cumarteside REMUS TURBO Dizyn egzzozz taktk... pipercross air filte var, marspiyeller komle gövde renginde, siyah hella farlar var, 3,5lik woglant yay var sırada jant ve öne güzel bi tampon var hayırlısı oda olcak inş...

Meh33 arabanın resimlerini bekliyoruz eminim çok yakışıklı olmuştur.

beyler cam üstü nikelaj işini çözmek üzereyim az sabır kendi aracımda uyguluyayım bakın beğenirseniz sizin araçlar içinde parça temin ederim burdan aksesuarcı arkadaşımla geçen görüştüm metre hesabı satılan nikelajlarla yapcaz bakalım nasıl olcak

Senin Bu Işi Bi şekilde çözeceğin Belliydi Serkan Eline Sağlik Resimleri Bekliyoruz Kardeş...

Geri