vectra c için performans arttırıcı öneriler

hakan hoş geldin aracla oynamayacağım yalnızca tork istiyorum ekomax diye bi cihaz takılacak takılı aracı denedim hissedilir derecede fark var bu işin mucidi ankarada fakat uzun deneme fırsatım olmadı ama kafaya koydum kesinlikle takacağım.bu arada aracı şehir içi kullandığım için kalkışları daha canlı ve rampada birazdaha iyi çeksin diye yoksa otobanda hız yapmak için deyil.yakıt tasarrufuda istemiyorum arac zaten lpg de 172 lira yakıyor lpg litre fiyatı ankarada 1590 tl yalnızca tork lazım bu cihazında bunu sağladığını gördüm tabi takmadan önce dinamometre testlerini yapacağım.burda yayınlarım.sitede mehmet ustada faydası olacağını yazmış. buğra diye arkadaşta taktıracaktı bidaha haber cıkmadı

evet ekomax ı biliyorum hatta galiba bunu ilk kez bu forumda koyanda bendim aratırsan eski konularda bulabilirsin suyla çalışan sistemler diye bir konu açmışdım orda ekomax ve türevi sistemleri de tanıtmışdım..

bende onu zamanında çok düşündüm ama devamlı bir sıvısı vardı galiba almak zorundaydık.yani normal saf suya çalışmıyordu.hayırlısı olsun

ben ekonomi için düşünmüşdüm ekomax i..

ekomax ı söktürdüm zaten deneme babında takılmıştı bende hiç bir işe yaramadı yalnız dinamometreye 30tl verdim tork yok bg yok başka araclarda işe yararmı bilmiyorum bilginize

bende stepne lpg düşünüyorum en iyisi prins mşi galiba araştırmalarım sonucu almanlara yani en uyumlusu ve sessizi..
volkan sende geliceksin arabanın iç ışıklandırmasını yapıcakdık..

bende stepne lpg düşünüyorum en iyisi prins mşi galiba araştırmalarım sonucu almanlara yani en uyumlusu ve sessizi..
volkan sende geliceksin arabanın iç ışıklandırmasını yapıcakdık..
haklısın bir türlü nasip olmadı. şimdi ev aldım taşınmakla uğraşıyorum

hayırlı olsun ev daha mühim :) zaten biraz daha arabaya para harcasan yenge seni evden kovucakdı :D :D arabanın acelesi yok telimi vermişdim sana.. bu arada sende double din mi var yoksa orjinal teypmi

volkan ben de prins var ama pahalı cihaz şu anda brc firmasıda prinsin enjektörlerini kullanıyor 100 bini devirdim tık yok maşallah.biliyorsun arac ticari var sen düşün günde kaçkez marşa basıp motoru hırpaladığımızı hor kullandığımızı. bizim diyer vectradada prins var arkadaşımın aracındada brc brc bir kere arıza yaptı onunda ısı sensörü 250 tl. prinste sıkıntı yok ama takan usta cok önemli.benim araca takan ustada çok iyiydi ama başka bir ustayla tanıştık o bu işin profösörü idi.şiddetle takmanı öneririm gm motorlar lpg gazına yatkın motorlar gm motorlar hararet yapsa dahi kolayca conta yakmazlar.25000km 25 tl küçük bir filitresi var sadece o deyişiyor birde arac lpg geçmezse gazın beyni acılıp içi komple yenileniyor buda ticari takside 130bin km diyorlar 250tl masrafı var brc bakım masraflarını bilmiyorum dediğim gibi iş ustada en ucuz malı takıpta cok randımanlı calışan araclar var. kalite takıpta yanlış işçilikten dolayı aracını satanlarda!aman iyi usta yetkili hatta ana bayi taktırsın arkadaşlar

Geri