vectra c için performans arttırıcı öneriler

prins brc den daha iyi diyebilirmiyiz? biz kurtayla birer kit takalım diyoruzda? 200kuruşa düşer mi? şuan bilgisayarım 11.5-12lt benzin gösteriyor gazda dahamı fazla gösterecek? teşekkürler.

prins hollanda malıydı yanlış hatırlamıyorsam volkan ve gene yanlış hatırlamıyorsam pek çok büyük markanın bmw gibi refarans gösterdiği bir firma ve bmw m6 için dünyadaki tek lpg kitini yapan firma ayrıca yanlış hatırlamıyorsam gene cadillac ve corvettin onayladığı lpg kitiydi..

bunun dışında enjektörlerinin çok çok sessiz olduğunu biliyorum kullanan çoğu kişi selim gibi çok memnun sıkıntısız bir kit. fiyatı biraz tuzlu ama bu kiti kullanan araçlarda o oranda tuzlu ben misal 2001 cherooke de görüşdüm adama brc mi demişdim hayır prins demşdi memnunmusun demişdim araba 120 bindeydi 40 binden beri takılı bir sıkıntı çıkarmadı demişdi..

http://www.prinslpg.com.tr/site/prins_lpg_turkiye/ortaklar.asp

bende bir soru sorayım bari selim bu bizim stepneye stepne depo kullansak prinsde vardır herhalde maksimum kaç litrelik depo koyabiliyoruz stepnenin oraya 55 litrelik sığıyormu..

bende kme var 2 senedir kullanıyorum sadece motordan enjeksiyon sesi çıt çıt geliyor depomda stepne en fazla 45 lt koyabiliyorlar.

Ben 59'luk koydurmuştum step marka 2cm civarı pot yapmıştı. 51-52 lt gaz alıyor idi.

hakan şehir içi ankarada 340km bitiyor depo 45 lt büyüğü pot yapıyor ve ağır geliyor şehirler arası 520 ila560 km bitiyor sessiz bir cihaz dediğim gibi bu ses olayı brc dede yok çünkü prinsin enj. kullanıyorlar şehir içi 1660 lira litresi= 189 ila 200 yakıyor arac uzun yolda bu oran 145 liraya kadar düşüyor

Son düzenleme:
yalnız cihazı taktırırken mutlaka emme manifoldunu söktürüp enjektör deliklerinin sökük manifoltta delinmesini düşünüyorum manifoltlar pik döküm olduğu için delinirken acayip talaş cıkıyor bu talaşın motorun içine gitmemesi için manifaldun sökülmesi sağlıklı olur

yalnız cihazı taktırırken mutlaka emme manifoldunu söktürüp enjektör deliklerinin sökük manifoltta delinmesini düşünüyorum manifoltlar pik döküm olduğu için delinirken acayip talaş cıkıyor bu talaşın motorun içine gitmemesi için manifaldun sökülmesi sağlıklı olur

Abi BRC de yeni bi sistem varmış pipo diye artık emme manifoldunu delmeden enjektör üzerinden bi işlem yapıyorlarmış ama web sayfalarında okumuştum.

Geri