vectra c için performans arttırıcı öneriler

brc prinsin enjektörlerini kullanıyorsa o zaman brc de kullanılır sonuçda sesi yapan enjektör o olmassa sorunda yok.. ama ben genede prins için para biriktirsem sanki daha iyi olur gibime geliyor..

brc lpg ye bakım yaptırmak gerekiyor mu ? ne kadar aralıkta gerekiyor ?

benim bildiğim 2 filtresi var öyle büyük bir bakımı yok 10 bin de bir o filtreler değişiyor o kadar öyle hatırlıyorum..

brc bakımı her 25000km 50 tl filitresi prinsin 100bin oldu iki kere deyiştirdim aslında 4 kez deyişmesi lazımdı ama gitmedim her 25000km 25tl ayrıca prins vectra c için biçilmiş kaftan aracla tamamen uyumlu bc tuşundan aracın tüm yakıt fonksiyonlarını lpg de olsa hesaplıyor bence tr. tek takılacak cihaz ama tr. insanlar zor kazanıyor ort fiyatını bilmiyorum ama pahalı bir cihaz bobin yakma yok ateşlemede sorun yok ne bileyim kesinlikle sıkıntı yaşamadım.araca ilk takıldığında usta yanlış ayar yapması sonucu silkeleme olayı vardı çok şükür onuda halletti ve 100bini devirdik dediğim gibi usta çok ama çoooook önemli iyi ustaya taktırmazsanız aracı sattırır mazalllah türker cevaplayabildim umarım

prins uyar çünkü hollanda malı yani alman malı sayılır o yüzden o araçlarla uyumlu olması doğal birde alman markalarıyla çok işbirliği halinde haliyle sistemlerini iyi biliyordur. prins in fiyatı ne oldu şimdi bilgin varmı..

türker z18,xe şanzıman oranları lazım araştırsana bulamadım

F17/5WR-----------3,73 1,96 1,31 0,95 0,76 - 3,31
F17/5WR.V1-------3,73 1,96 1,31 0,86 0,68 - 3,31
F17/5CR------------3,73 1,96 1,42 1,12 0,89 - 3,31

benim arabada f17cr var sanırım...

bizde chevrolet aveo var brc tüp var üzerinde bakım işini o yüzden sordum ben böyle bir bilgim yoktu eğer bakım yaptırmak gerekiyorsa yaptırırız...

Son düzenleme:
brc nazlıdır mutlaka bakımlarını yaptır enj. inşallah prinstir prins deyilse gazı kaliteli yerden al yoksa yakıtın artar.aygaz diyeceğim ama şimdi o konuyu okuyordum gazı kalitesiz ve yağlı diyorlar.vallaha ben bu zamana kadar ankarada kaliteli gaz satan yer görmedim

selim niye double din gibi bir uygulamaya gitme gereği duydun direksonyaki albüm seçme ses şarkı atlama tuşları çalışıyormu birde orjinal teydeki settings ayarlarına bu senin double din de girebiliyormusun

brc nazlıdır mutlaka bakımlarını yaptır enj. inşallah prinstir prins deyilse gazı kaliteli yerden al yoksa yakıtın artar.aygaz diyeceğim ama şimdi o konuyu okuyordum gazı kalitesiz ve yağlı diyorlar.vallaha ben bu zamana kadar ankarada kaliteli gaz satan yer görmedim

teşekkürler tavsiyeler için...

Geri