vectra c için performans arttırıcı öneriler

selim şu kuş kadar hafif jantlar var serçe parmağınla kaldırıyormuşsun onların performansa baya baya bir artısı oluyormuş üstünde iyide lastikler olursa bencede son süratın arabanın gidişi çekişi artar sonuçda fizik kanunu 5 kiloluk bir jantın dönüşü ile 1 kiloluk jantın dönüş hızı bir olmaz arabaya artı bir performansı illa olucakdır..

selim şu kuş kadar hafif jantlar var serçe parmağınla kaldırıyormuşsun onların performansa baya baya bir artısı oluyormuş üstünde iyide lastikler olursa bencede son süratın arabanın gidişi çekişi artar sonuçda fizik kanunu 5 kiloluk bir jantın dönüşü ile 1 kiloluk jantın dönüş hızı bir olmaz arabaya artı bir performansı illa olucakdır..

o jantların kaliteli olanları çok pahalı o paralara zaten arabayı belli bir güce ulaştırabilir... alcak olsa 5x110 bulmakta ızdırap olur...

hakan deneme mahiyetinde yapacağım birde 4,16 mı ne oranlısı var onu deneyecek olmazssa şanzıman arkadaşımda var geri iade orj. tak devam yapacağım ama zamanım yok senin fikrinde güzel şanzıman olmazssa 17 inç jant almayı düşünüyorum ama kafama yatan hiç birşey bulamadım ankarada jant bol bakacağım ama yaza nasip olursa 18 inç düşünmüyorum yanak payı az olacağından 17 inç düşünüyorum ne dersiniz

17 iyidir dediğim gibi döküm alma hafif olanlardan al türkerin dediği doğru biraz pahalıdır hafif olanlar ama ikinci elde olsa onlardan al ben aracının gidişinin çekişinin değişiceğine çok inanıyorum bunu rot balanscıylada konuşdum kimle konuşssam arabanın gözle görülür çekişinde de gidişinde de fark olur diyorlar.. birde onlara güzel bir kaliper kapağı takarsın çok güzel görüntü oluşur.

hakan foto koy ne alayım be abi? bugün baktım kışlık lastikleri takerken cok çeşit var başlarıda kalabalıktı bunların kaliteli olanları hangisi bilmiyorum bildiğim çinliler burayada el atmış hafif bir canta baktım abi çin malı sana yaramaz deyince şaşırdım

valla ben alabilsem şöyle tiptironic şanzıman ucuza satmamda artık arabayı ne satıcam :D
abi anlamadım ama senin araca uyumlu otomatik var abi adam astranın otomatiğini vectraya takarım diyor vallahamı usta dedim vallaha dedi herhalde kafa buldu benimle benim takıldığım hurdacıda seçme şanzımanlar var abi vectra b den tut vectra c seç al son dişlisi 3,55 3,19 4,19 hangi modelini istersen bunlar oto.şanzıman içinde geçerli omegadan tut astraya hatta kadetin otomatik şanzımanı var yaw hakan sen ne istiyorsan söyle tel vereyim ara :D c2 otamatiği vardır belki:)

yok yok ben şaka yapıyorum bakma alıcak olsam zaten satarım bunu direk tiptironiğini alırım :)

janta gelince oz, bbs, enkei,ssw falan var bunların modellerine bak derim sitelerine girip

arkadaslar turbo işine giriyorum celik piston ve segman filan ayarlamaya calısıyorum 3 modlu tasarım yapmayı düsünüyorum... sonuçları yazarım yılbasından sora takılacak ...sonradan turbo yaptıran varsa bilgisini önerisini almak isterim...

taner bu insignialardaki sistemi bir araştır derim orjinale motora uyumlu bir şey yapmaya çalış motorun ömründen yemesin o zaman çok iyi verim alırsın bende yaptırabilirim o zaman tabi bütçede var ne kadar tutar..

Geri