vectra hararet göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ucevit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ucevit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 99 vectra 2.0 otomatik aracım . hararet 90 geçtiği zaman aracın gücü düşüyor hele bide klima açık olunca kağnı gibi oluyor 98-99 harareti hiç geçmedi ama korkuyorum normalmi bu durum harareti aşağıda tutmanın bi yolu yokmu lütfen acil yardım ......

benim bu sıcaklarda klimayla beraber 100 e yaklaşıyor.
bence normaldir.

Son düzenleme:
benim bu sıcaklarda klimayla beraber 100 ü biraz geçiyor.

iyide güç kaybı oluyomu sendede .. çünkü araç otomatik çok zor vites atıyo böyle olunca. :(

benim düz vites.
azda olsa güç kaybı oluyor.tahminimce motor ve aktarma organları sıcaktan etkileniyorlar.
şimdiye kadar değişik marka 3 araç sahibi oldum.hepsinde de bu güç kaybını yaşadım.
akşam hava serinleyince daha iyi gitmeye başlıyor ve arabadaki rahatlamayı hissediyorsunuz.

benim düz vites.
azda olsa güç kaybı oluyor.tahminimce motor ve aktarma organları sıcaktan etkileniyorlar.
şimdiye kadar değişik marka 3 araç sahibi oldum.hepsinde de bu güç kaybını yaşadım.
akşam hava serinleyince daha iyi gitmeye başlıyor ve arabadaki rahatlamayı hissediyorsunuz.

teşekkür ederim ilgin için birde ustalardan bir yardım alsam çok mutlu olacağım ilgilenen herkese şimdiden tşk..

sıcak havalarda performansın düşmesi normaldir, çünkü hava ısındıkça yoğunluğu azalır ve performansı olumsuz yönde etkiler motor güçten düştükçe daha çok ısınır yani zincirleme bir durum anlayacağınız bu durum daha çok şehiriçi ve yokuş yukarı kullanımlarda kendini gösterir.

Benim aracımda vectra otomatik,hararet klima açıkken rampada 100'e hiç değmedi. 97-98 civarında. Hararet yüksekken ve de klima açıkken çekişten biraz düşüyor ama öyle bariz bi düşüş yok. 2500' de atacağına, 3000'de atıyor vites

yardımlar için tşk. arkadaşlar :))))))))))
araç conta yaktı serviste. yarın alacağım tahmini maaliyet 1100 ytl :)))))))
siz siz olun sıkışık trafikte klima açmayın gizli hararet yapıyomuş :((((((((((:mad:

siz siz olun sıkışık trafikte klima açmayın gizli hararet yapıyomuş :((((((((((:mad:
klmadan dolayı yakmamıstır contayı kesın bı hata vardır

geçmiş olsun ama şu gizli hareret işi ne oluyor?Benim araba klima açık veya kapalı fark etmez sıcaklıgı 92 bile demez?Burada 98-100 hatta daha yüksekleri okuyunca şaşırıyorum aklım ermiyor...Bırakın opeli kullandıgım hacı murat bile o sıcaklıkları görmedi.Brodway var elimde otomatik o çıktı 95 hatta biraz geçti ama hatasını buldum.Fan devri düşük yani yavaş dönmesinden dolayı sogutmayı yeterli yapmadıgından yükseliyormuş.Fan degiştim sorun kalmadı...Ayrıca radyatörde öyle devasal bişey degil...Bu opellerin derdi bitmez yenisi eskisi farketmez....

Geri