vectra hararet göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ucevit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim otomatik vectrada fan actıgında bariz bi derecede çekiş kayboluyo bazı atkadaşlar ısıdıkca iyi olur diyo ama boş konuşuyo

arkadaslar ben sizden bilgi almak istiyorum benim aracim 1.7 turbo dizel VECTRA B haliyle bu arac turkiyede yok ben yurtdisinda kaliyorum. aracla turkiyeye gelirken yunanistanda bolu dagi gibi virajli ve asiri rampali bir yolda hararetim kirmiziya kadar dayandi su pompasini degistirdim ama sorun kaybolmadi su an araba serviste radyator ve contayi degistiriyorum.bunlarin haricinde (pompa conta ve radyator) baska bir seyden hararet yapar mi bilgisi olanlara onemle duyurulur...AYRICA MALIYETI DE BAYAGI BI TUZLUYMUS... :mad:

fan kaçlık onu da baktırmak lazım 100 lük se 90 lık taktır bi de öyle dene

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 95 model vectra GT var ECOTEC motor.arabayıda yeni aldım.Harareti sabit hızlarda gittiğimde 100 den aşa hiç düşmez.hatta 105 e kadar bile çıkıyor.Ama boşa attığımda veya trafik ışıklarında dur kalk larda 90-95 de durur.fan müşürünü ve termostatını orjinalleriyle değiştirdim ama değiştiren usta gene 100 de fan açar dedi.başka yerlerede sordum bu durumu ve her gittiğim yer aynı şeyi söledi opel arabası sıcağı sever ısındıkça kimse tutamaz hepside normal dediler.bende artık alıştım ama genede insanın içinde hep korku oluyo hararet yaparmı diye başka bişey yapmam gerekiyormu acaba şimdiden teşekkür ederim
SAYGILAR

selamın aleyküm arkdaşlar aranıza yeni katıldım 1994 model 1.8 gl aracım var ve alalı 2 ay oldu opele ilk defa biniyorum hararet sürekli 90 üzeri duruyor şehir içinde konvoylarda durkalk yaptım zamanlar 100 e ulaşıyor fan çalışıyor sizce hararetin 100 e gelmesi normalmi lütfen yardımlarınızı beklıyorum saygılarımla..

abilerim bide sormak istedim bi soru daha var benm araba 94 gl 1.8 hararet göstergesi en son 100 yazıo ve 100e gelnce fan çalışıyor sonra 90 100 aralarında kalıyor sürekli bu normalmi 100 e çıkması flan :S ( gt ve gls lerde hararet göstergesi en son kaç yazıor)

benim termostat ta bozulmuş açmıyormuş. allahtan ki kaçırıyormuşki conta yakmamış.

Hararet

Merhaba herkese 2000 model vectra CD aracım var. Hararet cıkmıyor. gecen gun uzun yola cıktım hararet sureklı dusuk gosterdı sehır ıcıne geldıgımde 80i gecmıyor malum kıs sartlarında kalorıferı açmak gerekıyor hararetde cıkmadıgı ıcın soguk üflüyor sorun ne olabilir acaba

Geri