Bu bakımlada alakalı biraz.Ben aracımı geçen yaz dynoya soktum.Benzinde 138 lpg de 137 hp çıktı(k&n açık hava filtresi ile).Orjinal hava filtresiyle ise benzinde beygir olarak neredeyse hiç kayıp yoktu(135.8 hp) ve lpg de 134hp nin üstünde değer verdi.Kağıdı dikkatli incelediğimde ise lpg nin torkunun fabrika değerlerinin 10 nm üstüne çıktığını farkettim.Benzinde stock halde torkta en ufak bir kayıp yok.Benim aracımda 11 yaşında.Ben nice arabalar gördüm 2007 model motor isteyen.Kim ne derse desin opelin motorları bakımı yapılırsa çok dayanıklı motorlar.
Fluence konusunda ise fluencenin şansı yok.Diğer araçların arkasında kalır.Hakan beyin dediği gibi diğer araçların durumuda bunu belirler ama dizeller yüksek hızlara çıkıldıkça ivmelenmesi aşırı düşüyor.Atmosferik benzinli gibi değil.
Fluence konusunda ise fluencenin şansı yok.Diğer araçların arkasında kalır.Hakan beyin dediği gibi diğer araçların durumuda bunu belirler ama dizeller yüksek hızlara çıkıldıkça ivmelenmesi aşırı düşüyor.Atmosferik benzinli gibi değil.