Vectra'dan Stilo'ya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kadar donanımlı bir araç nasıl tutmaz ilginç gerçekten...

bizim milletimiz zaten bi garip broadwayler hala peynir ekmek gibi satılıyor.megane satılıyor laguna satılmıyor.206 satılıyo 306 satılmıyor vs vs bide şahin satılıyo şahin s satılmıyo ne fark varsa :)

o birşeymi tempraya bi dünya para verenleri biliyorum... 12 14 edenleri bile var karabükte...

Şöyle tam donanımlı, açılır tavanlı, uygun bir SW bulsam ikinci elini düşünmeden alacağım.

İki gündür bakınıyorum, adam akıllı bir şey yok. Daha doğrusu sahibindende toplamda 10 SW araç var. Gerçekten tutulmuyor demek ki!

fiat_2004-Stilo_M.Y._1.9_Multijet_5door-044_2.jpg

Beyazı gerçekten güzel durur.

Bugün okulda arkadaşlara bahsediyordum. "Stilo" deyince "O ne ya?", "Hiç duymadım." falan demeye başladılar. :)

Demek ki bu araç tutulmuyor. :)

stiloyla bi ara baya ilgilenmiştim.

tek kapı ve üstü cam olanlara hala arada gözüm kayar :D

stilo'nun ülkemizde tutulmaması tamamen fiatın satış politikası. ilk piyasa çıktığında 2-3 aşağı vermek yerine golfle a3 le başa baş fiyatla çıktılar tabi direkt çakıldılar.

neyse, eğer düşünürsen sakın boğaz kelebeğini kontrol ettirmeden alma. bu araçların kronik sorunudur...

Boğaz kelebeği derken tam anlayamadım. Parça mı sorunlu yoksa temizlik falan mı? Biraz açarsanız sevinirim.

Boğaz kelebeği derken tam anlayamadım. Parça mı sorunlu yoksa temizlik falan mı? Biraz açarsanız sevinirim.

bildiğim kadarıyla parça sorunlu. kronik yani. böyle rölantide oynamalar filan oluyor. %70i değişmiş oluyor zaten. o da belli bi km'nin sonunda yeniden bozuluyor.

astra g aracımı almadan önce stlio ile ilgilenmiş 2004 model 90,000 de bir tane bulmuştum panaromik tavan dijital klima felan görüntü zaten güzel başarılı bir dış görüntüsü var ama geriye 5 kuruş etmiyor hatta 5 kuruşta fazla 1 kuruş etmiyor nedeni ise bir arkadaşa sordum arac alım satımı yapan abi uzak dur yanaşma gözünü sevim düşünki galericiyi ben bile alıp satmam panaromik cama bir yılda 10 kez tamir cıkarır camın tamiri bile değerine yakın sade camı bile bir ayda arabadan soğutur demişti bende onu dinledim döndüm astra g aldım şimdi ne kadar doğru bir tercih yapmışım daha iyi anlıyorum sana tavsiyem bulaşmaaaaa

Geri