xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende xneon taktirmayi dusunuyorum

Selam giresunluyum burada bir toptanci var ist dan malzeme getiriyor cin mali kisa+uzun xneon 8000 kelvin i montaj dahil 550 ytl 12 taksit diyor ucuz geldi ama tereddütteyim yardimci olurmusunuz napim :(

emregenc28' Alıntı:
Selam giresunluyum burada bir toptanci var ist dan malzeme getiriyor cin mali kisa+uzun xneon 8000 kelvin i montaj dahil 550 ytl 12 taksit diyor ucuz geldi ama tereddütteyim yardimci olurmusunuz napim :(
KARDEŞ sakın çin malı xenon alma aldığınla kalırsın ben aldım ertesi sabah arabaya bindim yol bilgisayarı uyarı verdi bi baktım sağ ön yanmıo yinede sen bilirsin

xenon da 6000k mi 8000k iyi hangisi daha çok tutuluyor

arkadaşlar xenon alcaksanız yada aldıysanız hangisi daha iyi 6000 mi 8000mi yani beyazmı 6000k alırdınız maviye kaçan 8000k mi?NEDEN?

ben almayı düşünüyorum. alırkende 6000k almayı düşünüyorum. mavisi pek hoşuma gitmiyo görüntü olarak.

6000 K taktıracam nasipse çünkü benim için önemli olan karşıdan nasıl göründüğü değil sağlıklı bi aydınlatma ...

mdellal' Alıntı:
6000 K taktıracam nasipse çünkü benim için önemli olan karşıdan nasıl göründüğü değil sağlıklı bi aydınlatma ...

O zaman bir çift de mercekli farlar :rock

Geri