xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu işi bu yaşıma kadar çözemedim coğu ınsan kendi kullandığını met eder iyi veya kötü olsun.Benimki soyle senın bu hosuna gider sen onu al v.s dıyen cok az insana rastladım :D Bu iş zevk meselesi senin hoşuna 12000kelvin gidebilir. Ama öncelıkle polis sorunu ıle karsılasabilirsin ve daha sonra coğu ınsandan kufur yiyebilirsin :D Taktıracağın yerde sana katalok verirler ışık rengini o şekilde secebilirsin ama aklında olsun 6000kelvin bulut gibi aydınlatır 8000kelvin mavi aydınlatır.10000kelvin mavi ile morun karışımı şeklinde aydınlatır.12000ise tam bir koyu mor şeklindedir. Fakat 12000kelvin ampulu her yerde bulamazsın..

arkadaslar rakam artikca mavilesiyo 1200 mor olur buyuk ihtimall..

Birkaç ay önce jetta'nın birinde gördüm. Muhtemelen 12000K idi. Mosmor yanıyordu. Adam önünü nasıl görüyo bilmem. 12000k almak bana göre parayı çöpe atmakla aynı

arkadaşlar 8000k den sonra iyice maviye çalmaya başlar bu olay onun için bence12000k mosmor bir şey ola bilir ve karanlık düşer

Xenonun en iyi rengi 4200 kelvin, en fazla ışık gücü sağlayan da bu ısı derecesindekiler. neden tuhaf renklere düşkünüzdür anlamıyorum, kelvin derecesi yükseldikce aydınlatma gücüde dramatik düşüyor çünkü objelerin ışığı yansıtma oranları azalıyor yağmurlu hava da iş daha dramatik oluyor bu sefer xenon kötüdür yağmurda göstermiyor muhabbeti başlıyor.

Geri