Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi bir tezat yok mu? Görüş almak için konu açtın.Çoğunluk 6000 kullanmanı tavsiye etti ama sen 1 kişi bile tavsiye etmediği halde 10.000 aldın!! Entresan valla
Şimdi bir tezat yok mu? Görüş almak için konu açtın.Çoğunluk 6000 kullanmanı tavsiye etti ama sen 1 kişi bile tavsiye etmediği halde 10.000 aldın!! Entresan valla
arkadaşlar opellerin orjinallerinde kaç bin k var? Bende astra g kasa elegance var yeni aldım sayılır. üzerinde xenon vardı orjinal. ilginize şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar opellerin orjinallerinde kaç bin k var? Bende astra g kasa elegance var yeni aldım sayılır. üzerinde xenon vardı orjinal. ilginize şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım iyi araştır, bir zamanlar opsiyonel olarak elegancelara alınabiliyordu. benim astramdaki orjinal onu çok iyi biliyorum da kaç bin k olduğunu bilmiyorum. Hatta vectra cdx lerdeki xexonun aynısı var...