... sonuçda 20 bin voltluk bir akımla çalışan xenon la 12 amperlik ampül aynı ışığı vericek hali yok
voltaj ile amper kıyaslanmaz. ikisi farklı şeyler. 20bin volt voltaj kaynağın olup 12 amperlik akım da çekebilirsin.
Güç = Voltaj x Akım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
... sonuçda 20 bin voltluk bir akımla çalışan xenon la 12 amperlik ampül aynı ışığı vericek hali yok
bu marka sadece kısa farlar olarak mı? kitte uzun-kısa-park farları mı xenon olarak satılıyor? yoksa sadece ballastı olan kısa farlar mı ?
benim sormak istediğim bahsettiğin xenon kitte kısa+ uzun ve park ampulleri beraber mi geliyor ? şu xenon kit olarak satılıyor ya ballast ile, onu sormuştum. far gövdesini değil. yalnız resmini gösterdiğin far çok şık duruyor gerçekten.
Senin bu Hella Magiclerde Xenon kitmi kullaniyorsun?Park için Xenon hiç görmedim.Astra G'lerde uzun ve kısalar ayrı ampulden, dolayısı ile ya biri xenon olacak, ya da ikisi birden xenon olacak (bi xenon yani).Benim aldığım xenon kitinde 2 balast, 2 balast ayağı ve 2 xenon ampul vardı sadece (tüm kitler bu şekilde olsa gerek).Dolayısı ile şu an parklar ve uzunlar ampul, kısalar xenon.Aldığım marka Texon...
Senin bu Hella Magiclerde Xenon kitmi kullaniyorsun?
voltaj ile amper kıyaslanmaz. ikisi farklı şeyler. 20bin volt voltaj kaynağın olup 12 amperlik akım da çekebilirsin.
Güç = Voltaj x Akım