xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşalr ASTRA H kasama xenon alıcam?Carpex nasıl?

Arkadaşalr arabama xeonun alıcam.bi yerde sordum tanıdık bi abi.sana 250ye weriri,2 yıl garantili bişey olsun anında değiştiririm dedi.4 tanede angel mercek 40 ytl diyo, birde spor filtre 40 ytl diyo borusuz olanlardan .sislerede ne takıyım sizce?bana ayrdımcı olun akfam karışık?carpex hakkındada bilgi werriseniz sewinirim.:sorry: :sorry: :sorry:

xenon problemleri?

arkadaşlar astra h kasa arabama xenono takıcam ama problem yaratabiliyomuş bazıları,mesela arıza ışığını yakıyomui igbi.bu hatalar nelerdir ve xenon alırken neye dikkat etmeliyim?

Xenon çok acil yardım

arkadaslar xenon taktırıcam dısarda servıste degıl.yanlız bısı dusunduruyor.
ampullerın gırısının oldugu yerde lastık warya su falan gırmesın dıe bı lastık war.
onun delınmesı gerekıomus.herhangı bı problem olurmu

tessekurler

olmuyor çünkü delinin plastiğin üstüne bir plastik daha koyuluyor delikten sokulup o boşluk kapatılıyor ki su kaçmasın buhar yapmasın ;)

arkadaşlar xenon far taktırıyorsunuz aracın far yıkaması varmı cunkı farlar kırlendıgı zaman xenon far hıcbırsey gostermıyor yurtdışında araçlara xenon far takılırken far yıkamayı fabrıkalara mecburı tutuyorlar bende bır ara benim astraya dısarıda taktırmak ıstedım fakat takıcak kısı benı uyardı bu yuzden sonuc yıne karar senın dedı vaz gectım servıste bıraz tuzlu ama far yıkamada takılıyor bıldıgım kadarı ıle yınede bır sorun derım servıse

arkadaşlar xenon far taktırıyorsunuz aracın far yıkaması varmı cunkı farlar kırlendıgı zaman xenon far hıcbırsey gostermıyor yurtdışında araçlara xenon far takılırken far yıkamayı fabrıkalara mecburı tutuyorlar bende bır ara benim astraya dısarıda taktırmak ıstedım fakat takıcak kısı benı uyardı bu yuzden sonuc yıne karar senın dedı vaz gectım servıste bıraz tuzlu ama far yıkamada takılıyor bıldıgım kadarı ıle yınede bır sorun derım servıse
servisde taktıklarında da far yıkama takmıyorlar çok arkadaşım servisde yaptırdı ama far yıkama takmadılar sonradan o sistemi takmak çok pahalıya mal olur bence. ben farlarımı siliyorum sürekli şimdilik bir sorun yok. xenonlar kirlense bile bence normal fardan fazla aydınlatırlar ama karşıdakilerin gözünü alabilir pis far.

Geri