Yağ konusu castrol magnetech

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melabaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melabaaa

Kayıtlı Kullanıcı
37-Kastamonu
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar.
arabanin yağ değişimi zamanı gelmişti. bugün sanayi ye gittim bana petrol ofisininkini önerdi. hepsi aynı abi fazla para vermene degmez dedi.
ben gene de castrol magneteck koydurdum. yağ filtresi ni de orjinal taktirdim.
nasıl iyi yapmış mıyım?

Ben sürekli castrol kullanıyorum. Kullanmaya da devam edeceğim. içim rahat.

Castrol magnatec eski bir yağ olarak kaldı..Yeni serisi castrol edge..Geçen yağ değişiminde edge kullanmıştım..Motoru iyi yağlasa da fazla ısıtıyordu..Sürekli 90-95 derecelerde seyrediyordu..Son yağ değişiminde GM koydum..Şimdi 85-90 arası..Kullandığınız yağın numarası ne idi bu arada?

Arkadaşlar.
arabanin yağ değişimi zamanı gelmişti. bugün sanayi ye gittim bana petrol ofisininkini önerdi. hepsi aynı abi fazla para vermene degmez dedi.
ben gene de castrol magneteck koydurdum. yağ filtresi ni de orjinal taktirdim.
nasıl iyi yapmış mıyım?

Castrol yağ Türkiye'de isim yapmış, reklama çok iyi para harcayan ve çokça da ismi nedeniyle satan bir firmadır. Castrol'ün tüm dünyada 1 tane bile kendi adına dolum tesisi olmadığını, Amerika'da yarı sentetik yağları, tam sentetik diye pazarlayıp, mahkemelik olduğunu biliyor muydunuz?

Castrol yağ Türkiye'de isim yapmış, reklama çok iyi para harcayan ve çokça da ismi nedeniyle satan bir firmadır. Castrol'ün tüm dünyada 1 tane bile kendi adına dolum tesisi olmadığını, Amerika'da yarı sentetik yağları, tam sentetik diye pazarlayıp, mahkemelik olduğunu biliyor muydunuz?

Usta yağla ilgili sorum olursa direk seni bulacağım. Harbi On numarasın

Usta yağla ilgili sorum olursa direk seni bulacağım. Harbi On numarasın

Estafurullah, sadece ilgi alanı diyim. Mümkün mertebe inciğini cinciğini araştırmadan iş yapmıyorum artık. Sebep mi? Atılan kazıklar=tecrübe.. :) Ha aslında İngilizceye ihtiyacınız olursa, o zaman beklerim. Çünkü asıl mesleğim İngilizce öğretmenliği :D

10-40 koydurdum

Bana göre bu yağ konusunda en güzel olan şey marka neyse de herkesin kendine göre bir tercihi vardır ama şu yağları KM dolduğunda sallamayalım biraz daha dayasın mantı içinde iş yapmayalım zamanın da değiştirelim patates kızartması yağı ile araç kullanılmaz. Bu konuya dikkat edelim.

Geri