Yağ konusu castrol magnetech

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melabaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ve bu arada yetkili serviste de Türkiye dolumu kullanıyorlar, varil olarak gelir, GM ise...

http://www.opelburada.com/asp/product/811/MOTOR-YAG-5W-30-4LT

Aracıma aynı siteden orjinal filtrelerle birlikte bu yağı aldım. Götürdüğüm servistekiler birazcık bozuldurlar açıkçası... Toplam 124 lira tutmuştu, bizde de 135 lira dediler... Tabi özel servis oldukları için yan sanayi filtre kullandıklarını söylemiyorlar fakat daha önce arkadaşlarımın tecrübelerinden ötürü ben biliyordum. 20 tl işçilik verip çıktım :)

servis dediğiniz gibi fiyatı abartmış :( filtreler, yağ, motor koruma, 45.000 bakımı, kışlık bakım, cam suyu, bagaj klipsi (yan sanayi) toplam 500 tl. bunun 150 tl.si yağ bedeli... sizin gibi özel servise gitmiş olsaydım belki 200 tl ye çıkardım :(

servis dediğiniz gibi fiyatı abartmış :( filtreler, yağ, motor koruma, 45.000 bakımı, kışlık bakım, cam suyu, bagaj klipsi (yan sanayi) toplam 500 tl. bunun 150 tl.si yağ bedeli... sizin gibi özel servise gitmiş olsaydım belki 200 tl ye çıkardım :(

Yetkili servis olayı maalesef böyle... Bir önceki mesajımı da umarım okudunuz. 50 tlye orjinal yağ, orjinal UFİ filtreleri 124 liraya aldım. 20 TL işçilik verip çıktım. Servis, litresi 2-3 lirayı geçmeyen kışlık cam suyunu sadece doldurmaya 10 lira işçilik yazar, nerden mi biliyorum, garantideki araçlara çıkarılan faturalardan... Lütfen interneti biraz daha verimli kullanalım, online alışverişten korkmayalım. Yaşım 28, neredeyse 7-8 senedir online alışveriş kullanıyorum, şu ana kadar 1 tek sıkıntı bile yaşamadım. Yeter ki bilinen siteler olsun... Benim tüm bakımım 150 tl ye geldi. Sizin aracınızın da 5 litre aldığını varsayalım 170 olsun...

Yağ demek shell helix demektir bence.normalde bu tür ürünlerin markasına takıntılı değilim ama GM yağı koyunca aptallaşan arabam shell helixle şaha kalkınca ve sessizleşince bu yağa abone oldum.

Geri