Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

Geçmiş olsun Mert... Umarım bir daha başına gelmez... :(

Mert gecmis olsun benim kanımca Ali şarj tutmamaya başlamıştır araç çalışsa dahi şarj etmez yada şarj dinamosunda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum

Mert, geçmiş olsun. Umarım akü kaynaklı bir sorundur.

geçmiş olsun akü problemi gibi duruyor bence garantiden değişim iste düzeltip yollamasınlar

Geçmiş olsun,akünün bitmesine sebeb bir kaçakmı sözkonusu acaba?
Umarım enkısa sürede rahatça sorununuz çözülür..

Geçmiş olsun mert aküden kaynaklı bir sorun bencede sonuçta aracın her yeri elektronik güç kayıpları bu gibi durumları yaratabilir.

Geçmiş olsun Mert.

Benzeri bir olayı da ben yaşadım. Aracımı alalı daha 1 gün olmuştu kontağı çevirdimhiçbir problem yok. Marş bastım herşeykapandı. Hiç bişey calışmıyor göstergeler yanmıyor. Sandımki araba kendini kilitledi. Tam servisi aramayı düşünürken akü kutup başının (- olanı) gevşek olduğunu farkettim. Hemen sıkıladım. Bayiyi aradım.  Satıcı arkadaşta çok şaşırdı. Demekki yeni olsa bazı şeyleri gözden geçirmek gerekiyor.

Geçmiş olsun... Bu ve benzeri durumlar herkesin başına geliyor. araçlar son derece teknolojik olduğu için. düğmesine dahi dokunamaz hale geldik.. Ama tahminim AKü ile ilgili..benzeri durum arkadaşımın başına da gelmişti öyle çıktı durum...bu arada Opel Assitance nasıl davrandı... onu detaylandırabilir misiniz?.... Çünkü önemli olan sorun çıkması değil sorunun çözümüne olan yaklaşım ve tutarlılık bence... Malum TC de herşey karadüzen işlediği için... Merak ettim.. şimdiden teşekkürler...

canın sağolsun geçmiş olsun mert.Aracında kontak kapalı iken sürekli akım çekebilecek bir tertibat yok diye düşünüyorum eğer serviste kaçak tespiti yapılıp herhangi bir kaçağa yol açabilecek kusur çıkmazsa akünün değişimini istemen iyi olur

Geri