Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzeri bir olayı da ben yaşadım. Aracımı alalı daha 1 gün olmuştu kontağı çevirdimhiçbir problem yok. Marş bastım herşeykapandı. Hiç bişey calışmıyor göstergeler yanmıyor. Sandımki araba kendini kilitledi. Tam servisi aramayı düşünürken akü kutup başının (- olanı) gevşek olduğunu farkettim. Hemen sıkıladım. Bayiyi aradım. Satıcı arkadaşta çok şaşırdı. Demekki yeni olsa bazı şeyleri gözden geçirmek gerekiyor.
Geçmiş olsun... Bu ve benzeri durumlar herkesin başına geliyor. araçlar son derece teknolojik olduğu için. düğmesine dahi dokunamaz hale geldik.. Ama tahminim AKü ile ilgili..benzeri durum arkadaşımın başına da gelmişti öyle çıktı durum...bu arada Opel Assitance nasıl davrandı... onu detaylandırabilir misiniz?.... Çünkü önemli olan sorun çıkması değil sorunun çözümüne olan yaklaşım ve tutarlılık bence... Malum TC de herşey karadüzen işlediği için... Merak ettim.. şimdiden teşekkürler...
canın sağolsun geçmiş olsun mert.Aracında kontak kapalı iken sürekli akım çekebilecek bir tertibat yok diye düşünüyorum eğer serviste kaçak tespiti yapılıp herhangi bir kaçağa yol açabilecek kusur çıkmazsa akünün değişimini istemen iyi olur